La Câmpulung, „Dode” a confirmat sezonul bun pe care l-a făcut

   La etapa de Viteză în Coastă găzduită la sfârşitul săptămânii trecute de municipiul nostru, pe traseul Lereşti- Voina, au fost la start şi trei musceleni. Primul dintre ei a fost Aurelian „Dode” Andronache (foto). Conducând Honda Civic, musceleanul era deja campiona la Clasei 2, Grupa A, însă nu putea rata tocmai cursa „de casă”. Pentru că regulamentul i-a permis, în manşele de antrenament a avut în dreapta s-a mai mulţi copiloţi, printre care şi pe dr. Grigore Stănescu, directorul Spitalului Municipal. În manşele de concurs, însă, Dode s-a concentrat „pe timpi” pentru a-i scoate şi de această dată pe cei mai buni. 1:46.601 pe prima urcare, 1:52:737 pe cea de-a doua, şi cu un total de 3 minute, 39 de secunde, 338 miimi, a urcat încă o dată pe treapta I a podiumului de premiere la A2.

Al doilea muscelean în concurs a fost Ion Nicolae pe BMW la Grupa H. A avut o evoluţie bună şi s-a clasat pe locul 17 la general. Gabriel Chiran, al treilea muscelean din concurs, va ţine minte acest eveniment, ca fiind prima etapă oficială din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă la care a participat.
Acestora li se adaugă Florinel Tincescu şi Dorin Banciu, piloţi în Campionatul Naţional de Raliuri, cei care sâmbătă şi duminică au alergat în afara concursului, în deschidere.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *