„DODE” – singurul muscelean premiat la ediţia din 2014 a Galei Campionilor

“Casino” Sinaia a fost sâmbătă seara gazda ediţiei din 2014 a “Galei Campionilor” – festivitatea de premiere organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv pentru medaliaţii în toate competiţiile cu motor pe care le organizează. Gala din acest an a surprins, în primul rând, prin numărul foarte mare de trofee „puse la bătaie”, în jur de 180 de cupe de diferite mărimi „aşteptând” în culise să fie înmânate! În lumina bliţurilor, a camerelor de luat vederi a unei asistenţe numeroase, cuvântul de deschidere al festivităţii l-a avut preşedintele FRAS, Ovidiu Mazilu.
Singurul muscelean premiat în 2014 în cursele automobilistice a fost Aurelian “Dode” Andronache, cel care a urcat pe treapta I a podiumului de premiere la Grupa A, Clasa 2.

După premiere, pentru site-ul sportinmuscel.ro, acesta a declarat:
„Mă bucur mult că am avut un an 2014, un an foarte bun pentru noi, mă bucur că am ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Mă bucur mult că sunt cu colegii mei aici, ţin să le mulţumesc sponsorilor, fanilor mei, familiei mele care m-a sprijinit şi mă sprijină şi la anul, vouă, în primul rând, că aţi venit la toate etapele. Cel mai frumos moment a fost la etapa de la Câmpulung, unde am fost pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. 2015 o să fie la fel, cu aceeaşi maşină, la aceeaşi clasă şi sper să avem mai mulţi sponsori şi mai mulţi bani să mergem la toate etapele.”

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *