Echipajul Tincescu/Nicolaescu aleargă prin Elveţia

Reprezentând Napoca Rally Academy, echipajul muscelean format din Florin Tincescu (pilot) şi Iulian Nicolaescu (navigator) este prezent în acest sfârşit de săptămână în Elveţia, acolo unde participă în runda elvetiana din ERC, Rally du Valais, dupa care va lua startul şi în Corsica, la ultima etapa a sezonului. În toată această perioadă, pe contul personal de facebook, NRA transmite rezumatul fiecărei zi de concurs:

* Cu o primă probă înşelătoare, pe care chiar primul echipaj a ieşit în decor din cauza unei porţiuni cu gheaţă,  finalul primei zile din Rallye International du Valais îi găseşte pe Florin şi Iulian pe locul 6 în clasamentul JuniorERC. Echipajul NapocaRallyAcademy a avut o evolutie constantă pe specialele dificile din Elvetia, mâine fiind programate încă 7 probe.

 *  Florin si Iulian au început de zi bună, obţin timpi buni pe specialele de asfalt ale Rally de Valais şi îţi mentin poziţia în clasamentul – locul 6. La 28 de secunde de ocupantul poziţiei cu numărul 5, echipajul NapocaRallyAcademy mai are astăzi de parcurs încă o trecere pe fiecare din cele patru speciale de dimineaţă;

* Final de zi pentru Florin şi Iulian, echipajul NapocaRallyAcademy care participă în Rally International de Valais. Cei doi işi menţin după cele 8 speciale de astăzi poziţia în clasamentul JuniorERC – locul 6. Ultima zi a etapei FIAERC din Elveţia programează încă 8 probe care vor începe mâine la ora 11:10 (ora României).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *