Cătălin Nicolaescu „merge” şi el spre conducerea FRAS!

    “Cu deosebită stimă şi respect, vă anunț că m-am hotărât și am luat o decizie importantă în ceea ce privește activitatea mea următoare. Pentru că am un plan în care cred și pentru că simt cu toată convingerea că îl pot realiza, vă anunț că sunt pregătit să iau startul în cursa pentru câștigarea funcției de președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv.” – semnează președintele Clubului Sportiv Brothers Motor Sport din Câmpulung, Cătălin Nicolaescu.
Anunţul a venit la sfârşitul anului trecut, mai exact în ziua de 29 decembrie, când fostul pilot – în prezent managerul Şcolii de Pilotaj care-i poartă numele, dar şi organizator de competiţii automobilistice, Cătălin Nicolaescu l-a postat pe pagina de facebook “Şcoala de Pilotaj”. O zi mai târziu, Cătălin a şi solicitat conducerii Federaţiei procedura oficială convenită pentru înscrierea ca şi candidat la functia de preşedinte, din cadrul Adunarii Generale de Alegeri care se va desfaşura în luna februarie.
Cătălin Nicolaescu a confirmat decizia, însă a spus că va detalia doar atunci când dosarul îi va fi acceptat, iar candidatura lui va deveni oficială.

Aşadar, la alegerile din 7 februarie, Câmpulungul va avea doi candidaţi: Cătălin Nicolaescu şi Norris Măgeanu, iar în momentul de faţă încă un candidat ar fi Ovidiu Mazilu – preşedintele în funcţie al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *