Norris Măgeanu a pus ochii pe… scaunul de preşedinte al FRAS!

După Sorin Buta la Federaţia Română de Bob şi Sanie, Câmpulungul şi zona Muscel ar putea avea încă un reprezentant în fruntea unei federaţii sportive! Pasionat de competiţiile automobilistice, acolo unde a fost, după cu o spune chiar el „spectator, fotograf, copilot, pilot, arbitru, prezentator, promotor, organizator”, Norris Măgeanu s-a decis să candideze la prima funcţie în cadrul Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, acolo unde pe 7 februarie sunt programate alegeri, iar în jurul datei de 23 ianuarie îţi va depune oficial candidatura. Primul anunţ l-a făcut public pe pagina personală de facebook, acolo unde a primit numeroase încurajări de la prieteni, iar pentru Muscel TV si sportinmuscel.ro a detaliat această decizie:
„Simt că acum sunt îndeajuns de pregătit să fac un nou pas în viaţa şi activitatea mea! Ştiu că nu se pot face lucruri de pe margine ci doar intrând în joc, luând taurul de coarne! Probabil că aş aştepta mult şi bine ca altcineva să facă lucrurile aşa cum vreau eu. E o decizie care a venit cam brusc si neaşteptat, dar nu am fost niciodată un tip despre care se poate spune ca este predictibil. Pe de alta parte, acum simt că sunt constient de responsabilitatea unei functii publice, de faptul ca organismul viu care este o federaţie este a sportivilor şi nu a celui care o conduce”

În prezent, Norris Măgeanu se află departe de ţară, tocmai în America de Sud, mai exact în Argentina, acolo unde participă la o expediţie de „cucerire” a vârfului Aconcagua (6.962m) şi este situat la graniţa dintre Argentina si Chile. Şi tot în Argentina, Norris Măgeanu a fost zilele trecute spectator la Raliul Dakar.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *