Cătălin Nicolaescu îl sprijină pe Norris Măgeanu pentru şefia FRAS

Tot mai mulți membri ai federației i se alătură lui Norris Măgeanu în demersul său de a înnoi Federația Română de Automobilism Sportiv – scrie site-ul www.motorsportnews.ro. La doar două zile după anunțul public făcut de Sandor Benedek, Cătălin Nicolaescu, un alt jucător important în cursa pentru conducerea FRAS își anuntă suportul și alinierea la programul lui Norris. Cătălin Nicolaescu este, alături de fratele său Iulian, reprezentantul unei familii cu vechime în motorsportul românesc, mereu conectați la mișcarea automobilistă și ultimii reprezentanți și posesori ai brand-ului ARO.

     ”După o analiză atentă și responsabilă a situatiei actuale din motorsportul românesc am decis că este mai important să dau o șansă unui viitor sănătos decât să risc să rămânem în letargia actuală. Din acest motiv, am luat o decizie extrem de importantă pentru mine și, în această dimineață, am renunțat la candidatura pentru funcția de președinte al Federației Române de Automobilism Sportiv. Voi candida în continuare pentru pozitia de vicepreședinte și îl voi vota și sustine public pentru candidatura de președinte pe Norris Măgeanu. Am avut deja câteva întâlniri în care ne-am repoziționat programele în concordanță cu aceste decizii. Alături de mine, aceeași decizie de susținere vine și de la prietenii mei, candidați pentru funcția de membru al Consiliului Federal, domnii Marius Luca, Iustinian Pleșa și Benedek Sandor”, a declarat Cătălin Nicolaescu.

Pe de altă parte, Norris Măgeanu a declarat: ”Am avut numeroase discuții cu Cătălin și sunt extrem de încântat că am găsit modalități comune de a colabora în interesul sportului. De-a lungul timpului nu am fost apropiați mereu, uneori am avut divergențe. Alteori l-am secondat cu plăcere pe Cătălin din postura de copilot în ARO-ul său de competiții. Indiferent cum ne-a găsit viața, am știut să ne spunem onest și fără ocolișuri punctul de vedere. Acum, îl voi susține pentru câștigarea postului de vicepreședinte și am certitudinea că în orice moment onestitatea sa și competentele sale în materie de securitate, regulamente și relatii cu sportivii vor aduce valoare federației noastre.”

Referindu-se la cursa pentru câștigarea președinției, Norris a adăugat: ”Suntem din ce în ce mai puternici, ne pregătim cu încredere și deschidere pentru ședința Adunării Generale din 21 februarie și, cu mult respect, le atrag atenția votanților și contracandidaților mei că o federație aleasă și câștigată strâmb, va fi o federație care va funcționa strâmb. O federatie câștigată cu ”telefoniadă”, presiuni și amenintări, va fi o federatie a ”telefoniadei”, presiunilor și amenintărilor. Așadar, alegeți cu atenție, prieteni!” (SURSA: www.motorsportnews.ro)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *