Norris Măgeanu este noul preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

   La sediul Ministerului Tineretului şi Sportului, în sala „Nadia Comăneci”, a avut loc astăzi Adunarea Generală a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Pe ordinea de zi, cel mai important punct a fost cel legat de desemnarea prin vot a noului preşedinte al federaţiei pentru următorii 4 ani. Ovidiu Mazilu, Emanuel Ilina şi musceleanul Norris Măgeanu au rămas în cursa pentru funcţia supremă, iar în jurul orei 12.30 a început votul!

La sfârşit primul tur de scrutin, cele 80 de voturi au fost „distribuite” astfel: Norris Mageanu (33), Ovidiu Mazilu (25), Emanuel Ilina (22). Pentru că nici unul dintre candidaţi nu a obţinut „jumătate plus unu”, adică cel puţin 41 de voturi, primii doi canditaţi care au obţinut cel mai mare număr de voturi au intrat în turul al doilea.
S-a votat, aşadar, încă o dată, iar în urma numărării buletinelor din urnă, cu 45 de voturi obţinute, musceleanul Norris Măgeanu a fost declarat câştigător şi implicit NOUL preşedinte FRAS! Contracandidatul său, Ovidiu Mazilu, a avut 34 de voturi, iar unul a fost anulat.După stabilirea preşedintelui, conform prevederilor statutare, în cadrul sedinței a fost votat și un nou Consiliu Federal. În urma votului au fost aleși doi vicepreședinți, Cătălin Nicolaescu și Crinel Andanuț, precum și cinci membri: Sandor Benedek, Iustinian Pleșa, Sebastian Luca, Bogdan Mihăescu şi Matei Mihăescu. Aşadar, în fruntea federaţiei, lângă Norris Măgeanu este, în funcţia de vicepreşedinte, încă un muscelean, respectiv Cătălin Nicolaescu – fost pilot în Campionatul Naţional de Raliuri, în prezent organizator de competiţii.http://youtu.be/3NkJdvvIvdg

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *