Astăzi se va alege noul preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv

Atenţia oamenilor din motorsportul românesc va fi îndreptată astăzi către Bucureşti, acolo unde vor avea loc alegerile pentru noua echipă de conducere a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv! Preşedintele, vicepreşedinţii şi noii membrii vor fii stabiliţi prin vot, iar în cursa pentru funcţia de preşedinte a rămas şi musceleanul Norris Măgeanu, care-i are printre adversari pe Emanuel Ilina şi Ovidiu Mazilu.
“Îmi place să privesc oamenii în faţă, pe teren, pe asfaltul circuitelor sau pe macadamul etapelor. Voi fi preşedintele de jos, dintre noi, nu preşedintele de sus, de la birou” – este motto-ul lui Norris promovat pe pagina personală de facebook, reţea pe care musceleanul a fost tot timpul activ; are o comunitate mare de prieteni şi, ce este mai important, susţinere din partea celor care vor vota!
Vă reamintim, în cursă a fost înscris iniţial şi Cătălin Nicolaescu, însă pe parcurs acesta a hotărât să-l susţină pe Norris Măgeanu şi, dacă va câştiga, să facă parte din echipa lui de conducere!
Adunarega Generală a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv este programată pentru sâmbătă la ora 11.00, în sala “Nadia Comăneci” din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *