Dom profesor şi-a anunţat… retragerea!

Musceleanul Iulian Nicolaescu, navigatorul lui Florin Tincescu în competiţiile de Raliu, şi-a anunţat astăzi, într-o postare pe pagina personală de facebook, retragerea din motorsort!

„Florinel şi Napoca Rally Academy merg mai departe fără…dom profesor!!! Poate multi dintre voi veţi fi surprinşi de această decizie (mai ales după rezultatul din acest week-end de la Winter Rally Covasna, locul I la 2 roţi motrice şi locul II la general), însă este perfect justificată!!! În ce mă priveşte, programul complet şi complex din Junior NRA al lui Florinel depăşeste disponibilitatea mea pentru activitatea nicolescu - tincescu 2sportivă din motorsport!!! De aceea, de comun acord cu echipa am agreat că este momentul unei schimbări, care va fi făcută publică în curând, modificare de care sunt convins că va duce la îndeplinirea obiectivelor îndrăzneţe ale NRA!!! După o perioadă de trei ani, cu trei maşini diferite, mai prin ţară, mai prin afară, cu şuişuri şi coborâşuri, cu victorii dar şi cu dezamăgiri, îmi place să cred că am pus umărul la formarea sportiva şi morală a unui pilot care, la numai 21 de ani, va confirma la nivel internaţional (intern lucrul acesta fiind deja o certitudine)!!! În acelaşi timp am avut şi eu extrem de multe lucruri de învăţat de la oamenii profesionişti din cadrul unei echipe etalon în motorsportul românesc, motiv pentru care ţin să mulţumesc public!!! Bazându-vă în continuare pe susţinerea mea, nu îmi rămane de spus decât: Florineelll….Gaz Maxim… către ….Podium, fie ca este European sau Naţonal!!! FORZA Napoca Rally Academy!!!” – Iulian NICOLAESCU

Răspunsul a venit la scurt timp din partea lui Marco Tempestini:
„Iulian Nicolaescu, am conoscut foarte putin oamenii ca tine…cum iti am zis azi dimineata, tu esti si vei fi intodauna „verde” …de pe scaunul din dreapta de orice masina de curse… sau la scoala cu copii tai… nici nu vreau sa ma gandesc ca nu vei fi impreuna cu noi tot timpul…fisic sau la figurat…proiectul JNRA este al nostru…impreuna am inceput si impreuna il vom aduce la sfarsit…!!!
     Cand am citito mesajul tau de „la revedere” nu am putut sa nu ma emotionez…si fara rusine recunosc ca am „plâns”…si sunt mandru de asta! Multumesc „dom professor”… noi ca orce elev… vom merge mai departe… dar învățămintele tale…vor fi cu noi intodauna!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *