VITEZĂ ÎN COASTĂ | Sfârşitul de săptămână înseamnă… „nebunia” cailor putere la Câmpulung

24-25 septembrie 2016, Câmpulung. Prima capitală a Țării Românești devine pentru un week-end capitala motorsportului românesc.
Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul tradițional al Primăriei Municipiului Câmpulung Muscel, propune pasionaților de motorsport să își dea întâlnire pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, drum turistic modernizat cu fonduri europene, pentru o competiție plină de suspans și emoție.
Trofeul Câmpulung Muscel 2016 contează ca etapa a VII-a în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop și aduce la start principalele nume din pilotajul sportiv românesc și bineînțeles modele de excepție ale unor producători auto de renume.
”Este onorant pentru noi să găzduim a VII-a etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă și suntem convinși că toți participanții la acest eveniment se vor bucura de un spectacol sportiv de mare calitate, dar și de peisajul mirific al zonei Muscel! Sper să avem, ca de obicei, un public numeros și din alte județe pentru că puține orașe se pot mândri cu tradiția automobilistică pe care o avem noi”Liviu Țâroiu, primarul municipiului Câmpulung
Acest eveniment este susținut și promovat de către Consiliul Judeţean Argeş.
Parteneri ai evenimentului: SILDVB, Primăria Comunei Lereşti, Nurvil Audi, Pasteur Caroseria, Perfektauto, Dental Evolution Center, DJTS Argeş, Pentarom, M-Carbon Parts, Kilicom, Magic Safe Security!
Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel! (Comunicat de presă)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *