VITEZĂ ÎN COASTĂ | Bulgarul Kamenov se impune şi la Câmpulung

Punct final peste cea de-a V-a ediţie a “Trofeului Câmpulung Muscel” la Viteză în Coastă; etapa a VII-a în cadrul Campionatului Naţional din 2016! Începută vineri după-amiază, competiţia a debutat în Centrul municipiului Câmpulung, pe o vreme frumoasă, cu verificările tehnice; iar apoi maşinile de concurs au putut fi admirate de muscelenii, iubitori ai sporturilor cu motor, chiar în Piaţa Primăriei.
A doua zi, spectatorii s-au mutat în zona Lereşti-Voina pentru a urmări maşinile în traseu: la recunoaşteri şi antrenamentele cronometrate pentru ca duminică dimineaţa, mii de spectatori să ia cu asalt traseul, pentru a-i urmări pe piloţi în manşele de concurs, programate pentru orele 12.00 şi 13.30!  Au fost, conform estimărilor, peste 3500 de spectatori pentru acest regalul automobilistic, însă, la final au rămas puţini împătimiți ai sportului cu motor, care au înfruntat reprizele de ploaie torențială! A fost o ploaie venită chiar înaintea startului primei manşe de concurs care a dat, astfel, peste cap toate calculele piloţilor şi organizatorilor!
 vtm-2016    În 2016, la Trofeul Câmpulung Muscel a plouat mai mult ca niciodată, astfel că şi numărul accidentelor a fost unul pe măsură! Cel mai spectaculos accident l-a avut protagonist pe câmpulungeanul Mihai Bulugea, cel care a părăsit carosabilul umed şi s-a răsturnat, maşina oprindu-se cu roţile în sus!
Revenind la cursa organizată de Clubul Sportiv Brothers Motor Spor, să spunem că, din cauza condiţiilor meteo şi a accidentelor de pe traseu, aceasta prelungit până în jurul orei 17.30, iar câştigător a fost, ca şi în etapa precedentă a Campionatului Naţional, bulgarul Lyuben Kamenov, prezent pentru prima oară pe traseul de la Câmpulung. „Trofeul Câmpulung Muscel a fost câştigat de o maşină înmatriculată în Bulgaria” – avea să constate, cu umor, Adrian Preda, jurnalist la sport-arges.ro.
La festivitatea de premiere ce s-a desfăşurat începând cu ora 20.30 în incinta Primăriei, trofeul “King of the Hill”i-a fost acordat lui Ovidiu Zaberca, iar podiumul la „Open” a fost format din Laurenţiu Ene (locul 3), Ovidiu Zaberca (locul 2) şi Lyuben Kamenov (locul 1).

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *