GALA CAMPIONILOR 2016 | Sportivii musceleni, premiaţi la Palatul Parlamentului

În Sala „Unirii” din Palatul Parlamentului, în prezenţa a aproximativ 600 de persoane, s-a desfăşurat sâmbătă seara GALA CAMPIONILOR 2016 – festivitate de premiere tradiţională a Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Gala, prezentată de Roxana Ciuhulescu şi Răzvan Mateescu, a început cu intonarea imnului naţional, în interpretarea Măriucăi Enache din Câmpulung, iar cuvântul de deschidere l-a avut preşedintele federaţiei, Norris Măgeanu.
S-a trecut la festivitatea de premiere în care au fost acordate diferite distincţii pentru cei care pe parcursul anului au susţinul sportul cu motor, însă toată atenţia a fost îndreptată spre piloţii şi navigatorii care au încheiat anul 2016 pe podiumul de premiere, indiferent de disciplina la care au luat start. S-a început cu karting; când pe podium au urcat cei mai tineri participanţi şi treptat treptat s-a ajuns la Campionatul Naţional de Raliuri.
Muscel TV şi-a îndreptat atenţia spre sportivii musceleni, prezenţi fie în Campionatul Naţional de Viteză în Coastră, fie în Campionatul Naţional de Raliuri, care au urcat pe podium: Aurelian Andronache şi Costi Stratnic (la Viteză în Coastă), Iulian Nicolaescu şi Florinel Tincescu (Raliu), iar alături de ei, Ion Nicolae, pilotul echipei care are rădăcinile în Câmpulung: Pasteur-Racing Division.


Să mai spunem că, pentru prima dată, la Gala Campionilor dan-besliuau fost premiaţi şi reprezentanţii mass-media, în special fotografii care etapă de etapă stau pe trasee pentru a surprinde cele mai spectaculoase momente din timpul curselor.
Şi tot la Gala Campionilor, organizatorii au cerut un moment de reculegere în memoria lui Dan Beşliu, un tânăr fotograf profesionist, implicat din plin în evenimentele automobilistice.

                      Muscelenii premiaţi
Foto: Attila Balasz
dode-podiumAurelian Andronache: locul 2 la H3 şi locul 3 la echipe;

stratnic-podiumCosti Stratnic: – locul 1 la Diesel, locul 2 la 2 roţi motrice GT, locul 3 la echipe

iulian-nicolaescu-podiumIulian Nicolaescu (navigator) – locul 3 la Clasa 7

tincescu-podiumFlorinel Tincescu

ion-nicolae-podiumIon Nicolae – locul 3 la N şi locul 3 la N4.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *