VITEZĂ ÎN COASTĂ | Un muscelean schimbă sporturile şi revine la viteză în coastă

Invitat luni seara în cadrul emisiunii “Cronica Sportivă” moderată de Sorin Măţăuanu, profesorul Iulian Nicolaescu – organizator al etapei de Viteză în Coastă “Trofeul Câmpulung Muscel”, a vorbit despre competiţia ce se va desfăşura în municipiul nostru, pe traseul Lereşti – Voina chiar în acest sfârşit de săptămână. În cadrul emisiunii, Iulian Nicolaescu a vorbit şi despre piloţii care vor ajunge la Câmpulung, dar a oferit şi un nume surpriză: un muscelean, fost pilot de bob, ce revine în circuitul automobilistic!
istrate-pilot-vtm „Chiar înainte de a veni la emisiune am avut o mare satisfacţie în momentul în care studiam e-mail-urile şi am descoperit că şi-a anunţat prezenţa şi pilotul nostru, de bob şi de automobilism, Nicolae Istrate. Este o revenire pentru el în circuitul automobilistic şi se pare că, după ce s-a retras din bob nu poate să stea departe de adrenalină. La Câmpulung va alerga la volanul unui BMW M3″ – a declarat Iulian Nicolaescu.
Tot la capitolul nume surprize acesta a mai vorbit despre posibila revenire a lui Daniel Onoriu şi a confirmat prezenţa lui Valentin Porcişteanu. Totodată, la Câmpulung va fi prezent şi campionul Bulgariei, Lyuben Kamenov, câştigătorul etapei precedente ce s-a desfăşurat la Teliu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *