AUTO | Maşina lui „Dode” Andronache, expusă la SAB 2016

La Romaero Băneasa şi-a deschis recent porţile o nouă ediţie a Salonului Auto București, cel mai reprezentativ eveniment auto al anului. Până pe 30 octombrie, românii au ocazia să vadă în capitală ultimele modele de autoturisme si autovehicule utilitare, piese si accesorii auto de ultimă generaţie, dar şi  modele care au fost dezvăluite în premieră la Salonul Auto de la Paris.
Tot la SAB 2016 pot fi admirate şi o serie dintre maşinile care participă în competiţiile naţionale de Raliu şi Viteză în Coastă, printre acestea şi Renault Clio Cup ce aparţine pilotului muscelean Aurelian „Dode” Andronache. (foto Dan Păun)

dode-sab-07
dode-sab-06
dode-sab-05
dode-sab-04
dode-sab-03
dode-sab-02
dode-sab-08

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

3 Comments

  1. Stefan

    De ce nu dati dovada de profesionalism in scrierea articolelor? Masinile respective nu sunt expuse undeva asa in eter, la SAB…sunt expuse in standul amenajat de o firma musceleana MCARBON PARTS, cea care A PRODUS ELEMENTE DE CAROSERIE ALE ACESTOR AUTOTURISME!! Pe langa faptul ca ar fi normal sa oferiti aceasta informatie, cred ca este si destul de interesanta, nu?

    Reply
  2. Bogdan Burhan

    Vă mulţumesc dl Ştefan! Completarea care era necesară tocmai aţi făcut-o dumneavoastră! Cu această ocazie m-am convins că serviciu „Comentarii” al siteului funcţionează!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *