Un alt fost internațional devine ambasador al unei case de pariuri

După Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Ionel Dănciulescu, Gabi Balint sau Gheorghe Craioveanu, un alt fost internațional reprezintă imaginea unei case de pariuri. Este vorba despre Florentin Petre, care face reclamă unui operator intrat recent pe piața din România.

Agenția de pariuri sportive online are ofertă bogată din toate sporturile!

și este cea mai importantă din Bulgaria, țară în care Florentin Petre a evoluat pentru ȚSKA Sofia. Parteneriatul a venit într-un moment greu din viața fostului dinamovist. Florentin Petre este antrenorul Daciei Unirea Brăila, echipă virtual retrogradată din Liga a 2, competiție în care se află pe ultimul loc.

În numai o săptămână, brăilenii au primit 17 goluri (0-8 cu U Cluj și 0-9 cu Aerostar Bacău), în contextul în care jucătorii nu și-au mai primit salariile de luni de zile. „Nu avem niciun dubiu legat de corectitudinea meciurilor”, a declarat Valentin Avramescu, președintele Daciei Unirea, detaliind: „Am intrat în vestiar după meciul cu Aerostar și i-am încurajat pe fotbaliști, le-am zis să stea toți liniștiți. După meciul cu U Cluj, am luat decizia de a juca până la finalul sezonului cu juniorii. Am avut 7 jucători în teren născuți în 2002 și 2003. Poziția lui Florentin Petre nu este în pericol”.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *