ZILELE CÂMPULUNGULUI | Concursuri, demonstrații sportive și un meci de fotbal cu foștii jucători de la ARO

   În programul sportiv al Zilelor Municipiului Câmpulung a fost prins și în acest an MECIUL SPECTACOL dedicat microbiștilor musceleni. De fiecare dată, numitorul comun al acestor întâlniri este selecționata fostei echipe ARO Câmpulung, formație care timp de 9 ani, între 1995 și 2004, a reprezentat cu succes municipiul nostru în Divizia B. Proiectul a început în anul 2016, cu un meci între două selecționate ale echipei ARO. În 2017 la Câmpulung a fost prezentă naționala României cu ”vârfurile” a patru generații; anul trecut s-a jucat meciul ARO – FC Argeș, iar vineri după-amiază adversară a fost Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, echipă care va evolua în noul sezon în Divizia D. A fost 5-3 pentru ARO, după golurile marcate de Remus Safta (2), Obreașcu, Toader și Zamfir, respectiv I.Ion, Patrick și Luca.


În programul Zilelor Municipiului Câmpulung au fost prinse și în acest an mai multe discipline sportive. Au fost mai întâi concursuri de tenis de câmp, tenis de masă și fotbal-tenis, iar sâmbătă după-amiază, în baza Clubului Sportiv Muscel, pe o vreme excelentă pentru practicarea oricărui sport în aer liber, muscelenii prezenți la eveniment au avut ocazia să urmărească o serie de demonstrații sportive. 
Totodată au fost premiați cei mai buni sportivi musceleni care au obținut rezultate importante în sezonul 2018-2019. Au urcat pe scenă sportivi de la CS Muscel, de LPS Câmpulung, jucătorii de tenis de masă de la CS Pristavu, voleibaliștii de la Școala Gimnazială Oprea Iorgulescu, dar și antrenorul emerit Gheorghe Vlad.

 Ca în fiecare an, organizarea concursurilor programate duminică dimineața se desfășoară într-o debandadă totală, iar primii care au reacționat au fost de această dată părinții copiilor participanți! Concursurile au fost anunțate pentru ora 8.30, însă organizatorii au ajuns la stadion cu o oră întârziere. Din păcate, acest lucru se întâmplă în fiecare an, poate, din această cauză, și numărul mic de participanți! Festivitatea de premiere a salvat ”momentul” și asta pentru că la final, fiecare copil s-a bucurat pentru premiul primit.

Sursa: Muscel TV

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *