Doi sportivi și un antrenor din Câmpulung fac parte din delegația României prezentă la Jocurile Europene

123 de sportivi formează echipa Olimpică a României care va participa la ediția din acest an a Jocurilor Europene, competiție multi-sport ce se va desfășura la Minsk, în Belarus, în perioada 21-30 iunie. Printre aceștia se numără și doi sportivi câmpulungeni, legitimați în prezent la CSA Steaua București. Este vorba despre Claudia Nechita (box) și George Vlad Mariea (lupte greco-romane). Din delegația României face parte și antrenorul muscelean Anton Arghira, în prezent antrenorul lotului național de seniori la lupte greco-romane.

       România va participa la 16 sporturi: atletism, badminton, baschet 3×3, box, ciclism, gimnastică artistică, aerobică și ritmică, judo, kaiac-canoe, lupte, tenis de masă, tir, tir cu arcul, sambo și fotbal pe plajă.
La precedenta ediție a Jocurilor Europene, care a avut loc în 2015 la Baku în Azerbaidjan, echipa Olimpică a României a cucerit 12 medalii: trei de aur, cinci de argint, patru de bronz. Municipiul Câmpulung a fost reprezentat și atunci tot de doi sportivi: jucătoarea de tenis de masă Camelia Iacob-Poştoacă şi judoka Eduard Nicolaescu.
foto: cosr.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *