TENIS DE MASĂ | Iulian Chiriţa, medalie de bronz la Top 14 Europa

În zilele de 28 şi 29 octombrie în Belgia, la Blegny, localitate aflată la cca 100 km de capitala Bruxelles, s-a desfăşurat TOP 14 Europa la tenis de masă, competiţie pentru minicadeţi. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a fost reprezentat de jucătorul Iulian Chiriţa şi de antrenorul Gabriel Poştoacă (ambii în foto), iar începutul a fost unul perfect pentru cei doi. Iulian a făcut parte din Grupa B, acolo unde şi-a câştigat toate cele 6 meciuri:
3-0 cu Luca Oprea (România)
3-0 cu Luis Kraus (Germania)
3-0 cu Mathis Douin (Belgia)
3-1 cu Natham Lam (Franţa)
3-0 cu Xavier Wats (Belgia)
3-1 cu Daniel Berzosa (Spania)
Intrat pe tabloul principal, Iulian Chiriţa a fost calificat direct pentru turul următor, ca şi francezul Felix Lebrun, ca favoriţi 1 ai celor două grupe. În faza a doua, musceleanul a dispus de reprezentantul gazdelor, Xavier Wats (3-2), iar în semifinale a fost eliminat de un alt român, Dragoş Bujor (Steaua Bucureşti). Chiriţia a urcat, astfel, pe treapta a treia a podiumului de premiere şi a primit medalia de bronz.
În Belgia, la Top 14 Europa, au mai fost prezenţi alţi doi jucători români, Luca Oprea (locul 12 la final) şi Dragoş Bujor (locul 2), ambii de la Steaua Bucureşti.
foto: flickr.com

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *