TENIS DE MASĂ | Astăzi, la Câmpulung, va începe Campionatul Național Individual – Tineret

După o serie de concursuri desfășurate în țară și altele peste hotare, tenisul de masă revine la Câmpulung. Începând din această după amiază și până sâmbătă la prânz, în sala de sport de la Colegiul Național Pedagogic “Carol I” se va desfășura etapa finală a Campionatul Național Individual pentru Tineret, fete și băieți. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung va fi în competiție cu 4 jucători, Cristian Chirița, Florin Spelbuș (foto), Mihai Zamfir și Andrei Tomică. Dacă primii doi sunt cu ochii pe un loc pe podiumul de premiere sau chiar pe trofeul care va răsplăti campionul național din acest an, ceilalți doi speră la o evoluție bună și o clasare pe măsură. 
   Naționalele de tineret vor joi la ora 16.00, vor continua vineri de la 9.00 (prima sesiune), de la 16.00 (cea de-a doua sesiune) și se vor încheia sâmbătă la prânz, odată cu disputarea finalelor de simplu.

Încă de la înființare, Campionatul Național pentru Tineret s-a desfășurat la Câmpulung, de-a lungul anilor sportivii de la CS Pristavu obținând mai multe medalii și chiar titluri naționale. Anul trecut, spre exemplu, surpriza plăcută a competiției s-a numit Florin Spelbuș. Deși nu se număra printre favoriți, acesta a jucat finala probei la simplu (0-4 cu Cristian Pletea) și a câștigat proba de dublu împreună cu Andrei Flămând.
Ce surprize ne va rezerva ediția din acest an, rămâne de văzut. Pentru cei interesați să urmărească meciurile de la fața locului, intrarea în sala de sport de la Colegiul Național Pedagogic „Carol I” este liberă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *