TENIS DE MASĂ | Florin Spelbuș, pe podium la Arad

În sala de sport a Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, s-a desfășurat recent „Cupa României” la tenis de masă, competiție pentru tineret și seniori. Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a fost prezent în concurs cu 3 sportivi, Florin Spelbuș, Mihai Zamfir și Andrei Tomică, obținând la final o singură medalie.
Intrat pe tabloul principal după faza grupelor, Florin Spelbuș a trecut mai întâi de Paul Mladin (4-3), apoi în semifinale de Dragoș Oprea (4-2), iar în finală a fost învins de Cristian Pletea (0-4), obținând, astfel, medalia de argint la individual-tineret.

 Dealtfel, podiumul la tineret a fost ocupat de cei patru jucători care au obținut în Italia prima medalie pentru naționala de juniori a României la un Campionat Mondial: Cristian Pletea (LPS Constanța), Florin Spelbuș (CS Pristavu Câmpulung), Rareș Șipoș (CSM Cluj) și Dragoș Oprea (CSM Buzău). Asemenea jucătorilor echipei naționale de fotbal a României care s-au vopsit blond la „mondialul” din 1998, după victoria cu Anglia, și componenții naționalei de tenis de masă s-au vopsit blond după medalia de bronz obținută în Italia.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *