TENIS DE MASĂ | Federaţia vrea să facă Centru Olimpic la Câmpulung

Prezent la Câmpulung cu ocazia finalelor Campionatului Naţional pentru Juniori 3, preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, a dezvăluit pentru Muscel TV, proiectul pe care-l are în ceea ce priveşte viitorul tenisului de masă în municipiul Câmpulung: ” ”

Aşadar, după Centrul Olimpic de lupte-greco romane pus la punct de Anton Arghira, municipiul Câmpulung ar putea avea, prin tenisul de masă, un al doilea Centru Olimpic, lucru cu care nu foarte multe localităţi din ţară s-ar putea lăuda!

      6 aprilie, Ziua internaţională a tenisului de masă

Şi dacă tot am vorbit despre „sportul cu mingea de celuloid” (aşa cum se numea până în 2014, când a fost schimbat materialul din care se facbrică acum mingile de joc), să spunem că astăzi, 6 aprilie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a tenisului de masă. Cu această ocazie, federaţia internaţională a distribuit un filmuleţ care arată că tenisul se joacă în orice colţ de lume şi în orice condiţii, iar pe internet sunt nenumărate filmuleţe care arată cât de spectaculos poate fi acest sport! Chiar şi la Câmpulung, de-a lungul anilor, spectatorii şi telespectatorii Muscel TV au fost martorii unor schimburi de mingi la fel de spectaculoase.

 CS TT Pristavu pierde „dubla” cu Steaua, dar a promovat în Divizia A

Astăzi la Câmpulung, în sala de sport din cartierul Tabaci, s-a jucat finala Campionatului Diviziei B – masculin, meci pentru stabilirea finală a clasamentului, asta în condiţiile în care combatantele, CS Top Team Pristavu Câmpulung şi ACS Steaua Bucureşti sunt deja promovate în Divizia A. În dubla întâlnire s-a impus Steaua cu acelaşi scor: 5-2 şi 5-2! Pentru jocul de astăzi, CS TT Pristavu Câmpulung a evoluat în formula Florin Spelbuş, Mihai Zamfir şi Gabriel Poştoacă, acesta din urmă fiind şi antrenorul clubului muscelean. Aşadar, din sezonul viitor, municipiul Câmpulung va avea două echipe în Divizia A: CS Pristavu II Câmpulung, fără drept de promovare în Superligă, şi CS Top Team Pristavu Câmpulung, echipă cu drept de promovare în primul eşalon.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *