TENIS DE MASĂ | Andrei Tomică, încă o evoluţie de excepţie în acest an

Sfârşit de săptămână cu o captură importantă de medalii pentru sportivi de la CS Pristavu Câmpulung, prinşi în competiţii naţionale sau internaţionale.
Astfel, Andrei Tomică a devenit de patru ori campion balcanic la categoria de vârstă a cadeţilor! La Albena, în Bulgaria, acesta a participat la Campionatul Balcanic în probele pe echipe, dublu-masculin, dublu mixt şi individual, reuşind să le câştige pe toate, bifând, astfel, un turneu perfect! În aprilie 2016, într-o competiţie pentru juniori III, desfăşurată la Câmpulung, Andrei Tomică a reuşit şi atunci să câştige toate probele la care a participat: dublu-masculin, dublu-mixt şi individual.

Un alt jucător legitimat la CS Pristavu Câmpulung, Mihai Zamfir, a fost şi el prezent la campionatele Balcanice din Bulgaria. A participat la categoria de vârstă rezervată juniorilor şi a obtinut la final medalia de argint în proba pe echipe!

    AUR şi pentru Iulian Chiriţa
La Zalău s-a desfăşurat recent concursul „TOP 12” pentru juniori 3 la tenis de masă, competiţie la care Clubul Sportiv Pristavu Câmpulung a fost reprezentat de doi jucători: Iulian Chiriţa şi Mario Bobi. Cu 11 victorii din tot atâtea partide disputate, Iulian Chiriţa s-a clasat pe treapta I a podiumului de premiere, câştigând trofeul şi medalia de aur într-o competiţie în care a avut de înfruntat nu mai puţin de 5 jucători legitimaţi la ACS Steaua Bucureşti! Dealtfel, doi dintre aceştia, Dragoş Bujor şi Andrei Istrate, au completat podiumul de premiere.
Al doilea muscelean din concurs, Mario Bobi s-a clasat pe locul 10.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *