TENIS DE MASĂ | ASTĂZI: manşa tur a finalei Superligii masculine, la Câmpulung: CS PRISTAVU – CS MIOVENI (VIDEO)

Pentru al doilea an consecutiv, reprezentantele judeţului Argeş în Superliga masculină la tenis de masă, CS Pristavu Câmpulung şi CS Mioveni, îşi vor disputa TITLUL NAŢIONAL în meci direct! Manşa tur a finalei este programată joi, 20 aprilie, de la ora 17.00, la Câmpulung, în sala de sport de la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I”, iar returul, peste 4 zile, la Mioveni.

Oaspeții au ajuns în finală după un parcurs perfect pe durata sezonului regulat şi a unei duble-victorii  în semifinale, în faţa formaţiei Electrica Sf. Gheorghe (5-0, 5-3). În prima parte a campionatului, CS Mioveni a întâlnit de două partide pe CS Pristavu, impunându-se de fiecare dată: 5-2 în tur, şi 5-3 în retur. La prima vedere lipsește jucătorul cheie al finalei de anul trecut, Quadri Aruna, ceea ce face ca finala din acest an să fie una echilibrată între cele două formații.
CS Mioveni: Ionuţ Seni, Alexandru Cazacu, Rareş Şipoş şi Valentin Drăgan. Antrenor: Ionuţ Seni

La fel şi CS Pristavu Câmpulung a avut un parcurs foarte bun în sezonul regulat, iar în semifinale a trecut în urma unei duble dramatice de CS Politehnica Cluj Napoca (5-4 şi 5-4).
CS Pristavu: Alin Spelbuş, Alexandru Manole şi Cristian Chiriţă. Antrenor: Mădălin Ionaşcu.

Meciul poate fi urmărit şi în transmisiune directă la MUSCEL TV şi pe internet, la adresa www.musceltv.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *