Jucătorul de la CS Pristavu Câmpulung, Alexandru Manole, PORT-DRAPELUL delegaţiei României la Jocurile Francofone (VIDEO)

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a prezentat astăzi delegaţia care va reprezenta România la Jocurile Francofoniei, competiţie ce se va desfăşura între 21 şi 30 iulie în Coasta de Fildeş. Delegaţia ţării noastre cuprinde 57 de sportivi, printre aceştia şi pe câmpulungeanul Alexandru Manole – jucătorul de tenis de masă legitimat la CS Pristavu Câmpulung. Mai mult decât atât, Alex Manole a fost desemnat şi purtătorul de drapel al delegaţiei ţării noastre.

La această ediţie a Jocurilor Farancofoniei, România s-a înscris cu 6 sporturi: atletism, baschet feminin, lupte libere, lupte africane – disciplină ce reprezintă o premieră pentru sportul românesc la aceste jocuri, ciclism pe şosea, tenis de masă şi judo.

În 2016, Mihai Tentea a fost anul trecut port-drapelul delegaţiei României la Jocurile Olimpice pentru Tineret, iar Vlad Mariea, tot în 2016, port-drapelul României la Campionatul Mondial al Militarilor, la lupte greco-romane.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *