RALIUL ARGEȘULUI | Urșii, atracția spectatorilor, la fel ca și mașinile de concurs

În județul nostru, timp de trei zile, de joi și până sâmbătă, s-a desfășurat „Raliul Argeșului” – prima etapă a noului sezon în Campionatul Național de Raliuri. A avut startul festiv și superspeciala la Pitești, shakedown-ul la Budeasa, iar Probe Speciale în zona Curtea de Argeș și pe Transfăgărșan!
Revenit în calendarul oficial după 9 ani de pauză, Raliul Argeșului s-a dovedit un adevărat examen pentru piloți, nu mai puțin de 22 de echipaje fiind nevoite să abandoneze din diverse motive! Printre numele sonore care au abandonat s-au numărat Titi Aur și Bogdan Marișca, însă n-au reușit să încheie concursul nici echipajele conduse de muscelenii Florinel Tincescu și Bogdan Năstase! Totuși, protagoniștii unor răsturnări spectaculoase au fost Bogdan Gheorghiu și Dan Albuț.

Noul sezon a debutat cu un succes al campionului național în exercițiu, Simone Tempestini, cel care s-a instalat la conducere încă de la prima proba specială. Cu Sergiu Itu în dreapta sa, Simone a avut un avantaj de peste un minut față de echipajul clasat pe locul secund, format din argeșenii Vali Porcișteanu și Dan Dobre. Iulian Nicolaescu, al treilea muscelean din concurs, a fost copilotul lui Andrei Coreanu. Cei doi s-au clasat pe locul 5 la clasă (RC4) și pe locul 26 în clasamentul general.

La Raliul Argeșului, iar în egală măsură cu spectacolul de pe traseu, spectaculoase au fost și instantaneele surprinse de fotografi în timpul cursei! Senzație au făcut, însă, cele cu ursuleții!
foto: RallyPhoto Hunter
  Festivitatea de premiere a avut loc la Pitești, în Piața Vasile Milea. Acolo unde au fost prezenți, printre alții, atât ministrul Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, cât și președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, musceleanul Norris Măgeanu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *