RALIUL ARGEȘULUI | Start, pe 26 iunie, aproape de Câmpulung, pe raza comunei Godeni

Raliul Argeșului se pregătește de un nou start, iar în 2020 va fi cel cu numărul 20 din istoria sa, în motorsportul din România! Începând cu 1971, Raliul Argeșului a desfășurat un număr de 18 ediții sub numele de Raliul Pitești, Raliul Dacia și, în epoca modernă, Raliul Argeșului, fiind una dintre cele mai cunoscute competiții între raliurile românești în perioada anilor 1990. De asemenea, o ediție a Raliului României a avut loc tot pe probele speciale din jurul Piteștiuluise arată pe site-ul oficial al evenimentului, raliulargesului.ro

În aceast an, în prima zi de concurs, vineri, 26 iunie, primele două Probe Speciale se vor desfășura în Muscel, aproape de Câmpulung, mai excat pe raza comunei Godeni, cu start de la Capul Piscului și sosire la Malu, pe o distanță care măsoară 12,4 km.
VINERI, 26 iunie
PS 1 Godeni,
start prima mașină la ora 17:28
PS
2 Godeni, start prima mașină la ora 18:51
SÂMBĂTĂ, 27 iunie
PS 3 Lacul Vidraru,
start prima mașină la ora 11:43
PS 4 Transfăgărășan, start prima mașină la ora 12:21
PS 5
Piscu Negru, start prima mașină la ora 14:39
PS 6 Lacul Vidraru Power Stage, start prima mașină la ora 14:52.

Din păcate, pandemia și restricțiile impuse de către autorități au stopat eforturile organizatorilor de a oferi un eveniment mai interesant fanilor. Conform legilor în vigoare, se pot organiza competiții desfășurate în aer liber, însă fără spectatori. Deoarece echipa de organizare își dorește respectarea măsurilor autorităților, fanii sunt încurajați să rămână acasă.
Pe parcursul celor două zile de concurs, spectatorii, fanii și toate persoanele interesate de debutul de sezon pot urmări Raliul Argeșului pe website-ul competiției și pe Facebook. Transmisiunea va fi preluată de multiple pagini partenere, printre care și cea mai importantă pagină de sport la nivel național – EuroSport România.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *