Mihai Pelmuș și Matei Savu, pe podiumurile de premiere la etapa de Slalom Paralel de la Sibiu

Etapa a V-a din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel s-a desfășurat recent pe circuitul de lângă baza sportiva “Pompierul” sau mai bine cunoscut pasionaților de automobilism sub denumirea de “Groapa din Sibiu”.

Într-o zi splendidă de toamnă, la start s-au aliniat 32 de sportivi împărțiți în cinci categorii, printre care și muscelenii Iris Muscalu, Rareș Șain, Matei Savu și Mihai Pelmuș. Dacă pentru primi doi, scopul a fost acela de a se obișnui cu acest gen de competiție, Pelmuș și Savu s-au luptat pentru a-și consolida pozițiile în clasamentul categoriilor și în cel general. Mihai Pelmuș a dominat autoritar competiția având cel mai bun timp în toate cel 7 treceri cronometrate, la sfârșitul etapei reușind să ocupe locul I în clasamentul Open, la Clasa 2 și la Cupa Suzuki!

Matei Savu a avut și el o prestație bună și s-a clasat pe locul al treilea în ”Cupa Logan”, la o secundă și 7 sutimi în spatele câștigătorului, însă chiar si așa acesta devine matematic campionul acestei categorii, cu o etapă înainte de final!

De notat și reușită lui Iris Muscalu care s-a clasat pe locul al doilea in clasamentul ”femina” și a lui Rareș Șain, locul 5, la debut, în cadrul grupei juniori master, dintr-un total de 19 concurenți. Următoarea etapă se va desfășura tot la Sibiu, pe data de 7 octombrie.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *