Cea mai frumoasă POVESTE din sportul muscelean în 2014: „Fraţii JENARU”

Istoria fotbalului are în arhivă multe poveşti despre perechile de foşti sau actuali fotbalişti fraţi care fie au jucat împreună la aceeaşi echipă, fie au fost adversari pe terenul de joc! Un exemplu îl avem chiar de la Campionatul Mondial din Brazilia, când fraţii Boateng au fost adversari în Germania – Ghana!
Cea mai recentă întâmplare, însă, s-a petrecut vineri la meciul dintre Atletic Bradu şi Muscelul Câmpulung, contând pentru etapa a II-a în Liga a III-a, când fraţii JENARU au fost şi ei adversari: Georgian Ionuţ (foto stânga) a jucat pentru Muscelul Câmpulung, Gabriel Marian – pentru Atletic Bradu. Mai mult decât atât, la interval de numai 7 minute, cei doi şi-au trecut numele pe lista marcatorilor: Georgian Jenaru a punctat pentru Muscelul Câmpulung în minutul 27, reducând din diferenţă (2-1), iar Gabriel Jenaru a marcat în minutul 34, mărind din nou diferenţa în favoarea echipei sale (3-1). În cele din urmă, meciul s-a termiant la egalitate (3-3), iar fraţii Jenaru au plecat împreună, împăcaţi spre vestiare….
Consăteni şi buni prieteni cu jucătorul de la Pandurii Tg.Jiu, Dan Nistor, cei doi au început fotbalul la echipa locală, CS Rucăr, iar după evoluţiile constant bune au venit şi ofertele.
* În sezonul 2012-2013, au fost pe teren la meciul Muscelul Câmpulung – CS Rucăr (0-2). Fiecare a marcat câte un gol, semnând victoria formaţiei la care evoluau atunci!
fratii jenaru 2* În sezonul 2013-2014 au fost pentru prima oară adversari în Muscelul Câmpulung – Atletic Bradu II. În tur, la Câmpulung I (foto în stânga),  gazdele s-au impus cu 2-1, însă golul formaţiei din Bradu a purtat semnătura lui Gabriel Jenaru. În retur, la Bradu, Muscelul s-a impus categoric (5-0), fiind rândul lui Georgian să-şi treacă numele pe lista marcatorilor!!!
* Începutul sezonului 2014-2015 i-a prins, aşa cum spuneam, adversari în Liga a III-a, iar povestea celor doi copii din Rucăr, merge mai departe!

Dacă ar fi trăit în zilele noastre, Mihail Sadoveanu scria, probabil, „Fraţii Jenaru”, iar acţiunea se petrecea undeva pe terenul de fotbal!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. Pingback: POVESTE FRUMOASĂ ÎN SPORTUL MUSCELEAN | Frații J…enaru | Sport Muscel – Sportul in muscel secunda cu secunda

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *