Lăsaţi copiii să meargă să facă sport. În condiţii decente!

La competiţia de handbal din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, competiţie prinsă în calendarul Inspectoratului Şcolar, profesorul Gheorghe Oprescu s-a prezentat în concurs cu două echipe: cea a fetele de la Şcoala din Schitu Goleşti şi cea de băieţi de la Şcoala din satul Lăzăreşti. Chiar dacă nu s-au calificat pentru „finala zonei Muscel”, cele două echipe au avut prestaţii bune: fetele au ocupat locul 2 în grupă, iar băieţii locul 2 în clasamentul final.  Peste toate acestea, însă, supărarea profesorului Oprescu a fost legată de faptul că, pentru această competiţie, conducerea şcolii nu i-a pus la dispoziţie microbuzul şcolar pentru transportul elevilor la competiţie:
   „Vreau să-mi exprim o nemulţumire. A trebuit să venim cu microbuzul colegilor de la Berevoeşti care au avut bună-voinţă şi ne-au primit, întrucât nici directorul şcolii de la Schitu Goleşti şi nici primarul din comună nu au binevoit să ne dea microbuzul şcolar pentru transport” – a declarat profesorul Gheorghe Oprescu.
La solicitarea postului de televiziune Muscel TV, profesoara Luminiţa Manole, directorul Şcolii din Schitu Goleşti, răspunde acuzaţiilor şi spune că de vină ar fi chiar profesorul Oprescu, pentru că acesta a întârziat să facă cererea pentru microbuz. Vezi VIDEO

Contactat a fost şi primarul comunei Schitu Goleşti, Marcel Palaghiu, cel care, al rândul său, a spus că nu a primit de la Şcoală nicio solicitare pentru a permite deplasarea microbuzului şcolar în week-end.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *