„Muscelul” – primul punct, primele goluri în Liga a III-a

ATLETIC BRADU – DG MUSCELUL CÂMPULUNG 3-3 (3-1)
Au marcat:
Păvăluţă (min.5), Frăsineanu (min. 13), Gabriel Jenaru (min. 34) / Georgian Jenaru (min.27), Leca (min.57), Mazarache (min.77)
Cartonaş roşu: Şerbănică (min. 81)

Atletic Bradu: Birăiescu – Diţă, Velianu, Şerbănică, Tănase, Ciocotoiu, Păun, Frăsineanu, Murineanu, Păvăluţă, Gab. Jenaru Rezerve: Ruţă, Pătrănoiu, Slavu şi Popa.  Antrenor: Cornel Frăsineanu

Muscelul: Tănase – Andrei Ion, Zaharia, Vaciu, Băduleanu, Mălăncioiu, Mihăilescu, Anghelina, G. Jenaru, Toader, Măzărache: Rezerve: Moise, Leca, Chira şi Miloşi;  Antrenor: Alecsandru Popovici

Arbitri: Adrian Costreie (Buftea) – Adrian Niţă (Ploieşti) şi Gabriel Boncz (Bragadiru);
Observatori: Marian Rusu (Bucureşti) şi Ioan Tudorică (Rm. Valcea)

Primul derbi argeşean în Seria a III-a, Liga a III-a a fost programat în chiar etapa a doua a campionatului şi s-a jucat pe sinteticul de la Bradu, între echipa locală, Atletic, şi Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung. Nici n-a trecut primul sfert de oră şi tabela de marcaj indica deja 2-0 pentru gazde (goluri Păvăluţă şi Frăsineanu), iar muscelenii se aflau sub ameninţarea unui nou dezastru, după „episodul” Afumaţi! A venit, însă, la timp golul lui Georgian Jenaru (min.27) pentru a-i readuce în joc pe elevii lui Popovici, iar execuţia spectaculoasă a lui Cristi Anghelina, când mingea a lovit bara transversală, a animat şi mai mult jocul! Muscelul Câmpulung a lăsat impresia că, în ciuda scorului de pe tabelă, conduce ostilităţile pe dreptunghiul verde, iar de un dezastru s-ar putea teme de acum echipa gazdă! Un simplu foc de paie… pentru că o greşeală copilărească în apărare îl pune pe “Marika” Jenaru în poziţie ideală, iar acesta profită şi punctează pentru 3-1, stabilind scorul pauzei şi în mare măsură numele învingătoarei.

Încă de la pauză, Popovici schimbă cu tupeu şi-i aruncă în luptă pe Leca şi Miloşi, iar primul dintre ei se înalţă perfect la execuţia din corner a lui Toader şi o readuce din nou pe Muscelul în joc: 3-2. Pe întreaga durată a reprizei şi mai ales din minutul acestui gol (57), pe teren a existat o singură echipă: Muscelul Câmpulung. Adversarii au picat fizic, muscelenii au profitat şi de acest lucru, au plimbat mingea pe ambele benzi pentru a găsi o breşă în apărarea gazdelor. Au găsit-o mai uşor de cât se aşteptau în minutul 77 când neînţelegerea între portarul Birăiescu şi unul dintre fundaşi l-a adus pe Mazarache în postura de a marca poate cel mai uşor gol din carieră: singur cu poarta de 7m în faţă! 3-3, cu aproape un sfert de oră înainte de final, iar acum, de la 0-2 în minutul 13, Muscelul Câmpulung forţa victoria!

Presiunea pusă a fost atât de mare încât băieţii noştri au avut 4 cornere executate, practice, într-o singură fază; au ratat o nouă oportunitate prin mazarache; au beneficiat de om în plus după eliminarea lui Şerbănică în minutul 81 şi, cu toate aceste, n-au reuşit să puncteze pentru o victorie cu adevărat importantă!
Scor final, 3-3, însă e greu de spus pe cine poate mulţumi acest rezultat: pe Muscelul Câmpulung care a revenit de la 0-2 şi 1-3, sau pe Atletic Bradu care, deşi a condus cu 2-0 şi 3-1 la fosr aproape să piardăă jocul în faţa propriilor spectatori.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *