MUSCELUL CÂMPULUNG – CS VIŞINA NOUĂ, sâmbătă, ora 17.00

La nivelul Ligii a III-a la fotbal, în acest sfârşit de săptămână se joacă meciul dintre CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung şi CS Vişina Nouă, contând pentru etapa a III-a în Seria 3.
După eşecul usturător din prim etapă, muscelenii „au mai dres busuiocul” în deplasarea de la Bradu acolo unde, deşi au fost conduşi la pauză (scor 1-3), au restabilit egalitatea până la final, în urma unui joc foarte bun în repriza secundă. Pentru meciul de mâine, antrenorul Popovici are o singură incertitudine: postul de portar.
De partea cealaltă, Vişina Nouă (o victorie şi o înfrângere în acest sezon) vine la Câmpulung în efectiv complet, iar în primul „11” se regăsesc şi doi fotbalişti care în sezonul 2008-2009 făceau parte din lotul formaţiei CS Muscelul Câmpulung tot în liga a III-a: Ştefan Sârbu şi Alin Neacşu.
Meciul Muscelul Câmpulung – CS Vişina Nouă se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul “Municipal”, iar intrarea este liberă.
Tot mâine se joacă alte 3 meciuri în Seria 3:
CS Podari – CS Afumaţi, FC Ştefăneşti – Concordia Chiajna II şi Sporting Roşiori – Astra II.
Astăzi s-au disputat alte trei, încheiate cu următoarele rezultate: Chindia Târgovişte – Atletic Bradu 4-1, Urban Titu – FCM Târgovişte 0-0 şi Inter Clinceni – SCM Piteşti 2-2.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *