MUSCELUL – VIŞINA NOUĂ 2-0. Meciul în care a funcţionat totul. Absolut totul!

După evoluţia încântătoare din repriza a doua a jocului de la Bradu, dar mai ales după acel 0-5 din etapa de debut, Muscelul Câmpulung avea nevoie de această victorie şi a obţinut-o mult mai uşor decât o arată scorul final! A venit ca urmare a unei discipline tactice pe teren şi asta pentru că sarcinile trasate de Sendi Popovici au fost respectate de fiecare jucător în parte. Sâmbătă a excelat din nou Jenaru – „argintul viu” de la mijlocul terenului, iar execuţiile lui Cristi Anghelina – lăsat în poziţii ideale de Mazarache (min.20) şi Jenaru (min.55) – au fost letale! A contribuit la această victorie publicul, venit din nou în număr mare la stadion pentru a-şi încuraja favoriţii, iar răsplata a fost pe măsură: victorie în urma unui joc foarte bun!
Corigentă în primele două etape, apărarea a fost radical schimbată, iar în aceste condiţii şi siguranţa portarului Adi Tănase în perimetrul său a fost la fel de mare ca cea a coechipierilor săi. Cu alte cuvinte, în această după amiază pentru Muscelul Câmpulung a funcţionat totul! Aş spune… absolut totul!

MUSCELUL CÂMPULUNG – CS VIŞINA NOUĂ 2-0 (1-0)
A marcat: ANGHELINA (min. 20 şi 55)

* Stadion: „Muscelul” * Spectatori: cca 1200 * Timp: excelent pentru fotbal
MUSCELUL: Tănase – Leca, Zaharia, Vaciu, Băduleanu, Anghelina (I.Andrei), Mălăncioiu, Mihăilescu, Jenaru (Lulea), Toader (Chira), Mazarache (Miloşi). Antrenor: Alecsandru Popovici
VIŞINA: Gălan – Sârbu (Obreşa), Neacşu, Rădulescu (Nica) , Căpraru, Dumbravă, Glişcă, Blaga (Gruia), Badea (Copilescu), Holtea, Aria. Antrenor: Laurenţiu Urâtu
Arbitri: Andrei Ţiţi (Sibiu) – Adrian Epure (Sibiu) şi Cristian Nicola (Craiova)
Cartonaşe galbene: Jenaru, Mazarache, Chira, Leca / Neacşu, Căpraru, Holtea

GOLURI
1-0, min.20: Mazarache paseaza inteligent pentru ANGHELINA care, intrat în careu, şutează la colţul lung;
2-0, min. 55: Jenaru primeşte de la margine, se descurcă magistral între şapte adversari (şapte!), pasează pentru ANGHELINA care, la fel ca la primul gol, şutează la colţul lung!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *