MUSCELUL CÂMPULUNG – CONCORDIA CHIAJNA II Sâmbătă, ora 17.00

Muscelul Câmpulung traversează o perioadă foarte bună, se pare, după cele trei meciuri fără înfrângere, ba mai mult, ultimele două fără să primească gol! A fost 3-3 la Bradu, 2-0 acasă cu Vişina Nouă şi, în runda precedentă, 0-0 la Piteşti. Este adevărat, acestora li se adaugă acel usturător 0-5 din prima etapă, dar echipa dă semne că a trecut peste acest episod…
Mâine la Câmpulung, în cadrul etapei cu numărul 5 în Liga a III-a, vine liderul la zi în seria 3, Concordia Chiajna 2! Patru meciuri disputate, trei victorii şi un rezultat de egalitate – este primul semn pe cartea de vizită al formaţiei ilfovene, la care se adaugă numele celui care conduce “Academia” de la Chiajna, fostul international Lită Dumitru. Antrenorul echipei este Laurenţiu Diniţă – fost jucător la Steaua şi la Sportul Studentesc.
Pentru acest joc, echipei “Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung îi lipseşte căpitanul Marius Vaciu – eliminat etapa trecută, dar i se alătură “turnul de control” de la jumătatea terenului, George Mihăilescu – revenit din luna de miere.
Meciul “Dinicu Golescu” Muscelul Câmpulung – CS Concordia Chiajna 2 se joacă de la ora 17.00 pe stadionul “Municipal” din Câmpulung, intrarea este liberă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. unfan

    Nu inteleg de ce conducerea echipei nu a contestat suspendarea,a fost o eroare grava de arbitraj,sigur i s-a fi permis sa joace
    In alta ordine de idei,la ce gafe a facut in primele 2 etape poate o sa fie mai bine fara el
    pronostic 0-2

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *