Cronica unui meci controlat autoritar de musceleni, dar încheiat la egalitate! Se putea termina, însă, şi mai rău!

MUSCELUL CÂMPULUNG – CONCORDIA CHIAJNA II 2-2 (1-1)
Au marcat:
Mazarache (2), Mihăilescu (86) / Fl.Răsdan (38), Anton (62)

Muscelul Câmpulung a făcut sâmbătă după-amiază, poate cel mai bun meci de până acum în Liga a III-a! A întâlnit în etapa cu numărul 5 formaţia de pe primul loc în serie, Concordia Chiajna II, pe care a dominat-o, a marcat de două ori, şi-a creat alte ocazii clare de gol – trimiţând de două ori mingea în bară, iar la final doar ghinionul a făcut să nu câştige toate cele 3 puncte! Ba mai mult, ar fi putut chiar pierde acest joc în ciuda unei evoluţii, aşa cum spuneam, foarte bună!
Încă din start, antrenorul Popovici l-a folosit pe Cătălin Chira în centrul defensivei în locul căpitanului Marius Vaciu – eliminat runda trecută, iar la mijloc a revenit „turnul de control” George Mihăilescu. Meciul a început perfect, iar în minutul 2 Muscelul Câmpulung a deschis scorul după golul marcat de MAZARACHE după o lovitură liberă bine executată de Băduleanu.

Trei minute mai târziu Mazarache a avut o ocazie foarte bună de a dubla avantajul, însă experienţa portarului Florin Matache şi-a spus cuvântul şi rezultatul a rămas 1-0.
În minutul 11, acelaşi Mazarache cere lovitură de la 11m, însă centralul bucureştean nu se lasă înduplecat, spre nemulţumirea atacantului nostru şi a spectatorilor din tribune, veniţi să susţină echipa. A fost, aşadar, un început perfect, însă cum în fotbal ocaziile se răzbună, spre finalul primei reprize, mai exact în minutul 38, oaspeţii restabilesc egalitatea prin RĂSDAN, la o fază construită pe centru şi în care apărarea noastră a fost visătoare.
1-1 la pauză, scor echitabil dacă ţinem cont de locurile în clasament ale celor două echipe, dar în neconcordanţă cu ce s-a întâmplat pe gazon!
Muscelul Câmpulung a început perfect şi partea a doua a jocului, cu ocazie mare de a prelua conducerea şi apoi eliminarea căpitanului din tabăra oaspeţilor, după ce acesta l-a oprit pe Jenaru din drumul său spre poartă. Cartonaş galben şi cum era al doilea, Alexandru Albu a luat calea vestiarului încă din minutul 48, lăsându-şi echipa în inferioritate.
Cu om în plus, Muscelul Câmpulung a continuat să deţină controlul jocului, însă cei care au marcat au fost oaspeţii, în minutul 62! O serie de greşeli în apărare şi ANTON a profitat, înscriind din 2-3m, aducându-şi pentru prima dată echipa în avantaj.
Echipa noastră nu s-a predat, continându-şi dominarea pe care a arătat-o în primele 60 de minute, iar ocaziile au reapărut la poarta lui Matache, cea mai mare dintre ele în minutul 71 când Anghelina a zguduit bara porţii cu un şut puternic din centrul careului! Mult aşteptata egalare a venit în minutul 86, când Muscelul beneficiază de o lovitură liberă de la 20-22 de metri perpendicular pe spaţiul porţii. Şutează înşelător MIHĂILESCU şi scorul devine 2-2! Patru minute până la final, plus alte 4-5 de prelungire, iar elevii antrenorului Popovici au forţat chiar victoria, numai că Zaharia a lovit bara în minutul 88, Cristi Anghelina este eliminat în minutul 90 pentru o inexplicabilă simulare undeva la centrul terenului, restabilindu-se altfel şi egalitatea numerică, iar în minutele de prelungire Alexandru Lulea l-a pus la grea încercare pe Florin Matache, cu două şuturi puternice de la mare distanţă, dar care au prins spaţiul porţii!
S-a terminat 2-2, un rezultat pe care trebuie să-l catalogăm, ca şi la pauză, echitabil după poziţiile în clasament, înaintea acestui joc, dar în neconcordanţă cu ce s-a întâmplat pe gazon, în cele 90+5 minute!

MUSCELUL: Tănase – Leca, Zaharia, Chira, Băduleanu, Mihăilescu, Mălăncioiu (min.64 Heroiu, min.85. Andrei), Anghelina, Jenaru (min.80 Miloşi), Toader (min.69 Lulea), Mazarache. Antrenor Alecsandru POPOVICI
CONCORDIA: Matache – Calu, Albu, Voican, Fota, Digbeu, Moldovan (min.49 Şerban), Raiciu, Ciobanu (min.76 Ciumacenco), Fl.Răsdan, G.Anton (min.81 P.Gheorghe). Antrenor: Laurenţiu DINIŢĂ
Arbitri: Bogdan Dumitrache (Bucureşti) – Ionel Drulă (Dr.Tr.Severin) şi Andrei Căluşeru (Salcia)
Observatori: Decu Crângaşu (Ploieşti) şi Andrei Ioniţă (Bucureşti)
Cartonaşe galbene: Anghelina (36 şi 90) / Albu (min.35 şi 48),Şerban (85)
Cartonaşe roşii: Anghelina (90) / Albu (48)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *