MUSCELUL CÂMPULUNG – SPORTING ROŞIORI 2-0 (2-0)

A marcat: Mazarache (min.2 şi 32)
MUSCELUL:  Tănase – Leca, Vaciu, Burnea, Băduleanu – Zaharia, Mihăilescu (min.83 Mălăncioiu) – Anghelina (min.85 Lulea), Jenaru, Chira (min. 67 Heroiu) – Mazarache (min.79 Miloşi). Antrenor: Alecsandru Popovici
SPORTING: Preda (min.59 Butoi) – Lătea, Maesteanu, Sitaru, Dicu, Stoichiţoiu (min.59 Urâtu), Vâlcică (min.77 Mohora), Rada, Boerică, Bocănete, D.Gheorghe. Antrenor: Cristi Negru
Arbitri: Andrei Moroiţă (Ploieşti) – Marian Truţă şi Ovidiu Dorobanţu (ambii Rm.Vâlcea)
Observatori: Florin Nicolescu (Slatina) şi Mihai Ene (Bucureşti)

Muscelul Câmpulung a trecut şi peste hopul numit „Sporting Roşiori”. În etapa a VII-a a Ligii a III-a la fotbal, în faţa celor peste 500 de spectatori, elevii antrenorului Alecsandru Popovici au făcut o primă repriză bună şi au punctat de două ori prin atacantul Simon MAZARACHE, cel care în acest sezon a ajuns la patru reuşite. Ca şi în meciul precedent de pe teren propriu, cel cu Concordia Chiajna II, muscelenii au deschis rapid scorul, în minutul 2, şi tot prin Mazarache! Burnea aruncată o minge în careul advers tocmai din propriul teren de joc, MAZARACHE a interceptat-o şi dintre doi apărători a trimis-o pe lângă portarul Preda.
În minutul 32, la a doua acţiune mai consistentă, muscelenii şi-au dublat avantajul! Zaharia îi pasează în careu lui MAZARACHE, iar aceste îi păcăleşte încă o dată pe fundaşii adverşi şi pe portarul Preda, punctând pentru 2-0, scor cu care avea să se încheie prima parte a jocului.

În debutul reprizei secunde, echipa noastră a avut două mari ocazii de a se desprinde pe tabela de marcaj, mai întâi prin Mihăilescu, iar apoi prin Leca, însă cei doi au greşit de puţin ţinta! Cu trecerea timpului, Muscelul s-a retras, Sporting Roşiori a trecut la cârma jocului, a încercat să-i pună probleme lui Adi Tănase, dar portarul muscelean a intervenit cu succes de fiecare dată şi n-a putut fi învins!
S-a terminat 2-0, o victorie importantă pentru musceleni care îi menţine în clasament pe locul 6 şi pot pregăti în linişte meciul din etapa viitoare programat la Ştefăneşti. Este, totodată, cel de-al şaselea meci consecutiv în care echipa pregătită de Alecsandru Popovici n-a pierdut, împărţind în mod egal numărul victoriilor şi al rezultatelor de egalitate, iar la golaveraj numărul golurilor marcate este şi el egal cu cel al golurilor primite: 11-11.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *