Victorie la limită, dar importantă

ASTRA II PLOIEŞTI – MUSCELUL CÂMPULUNG 1-2 (0-2)
Au marcat: Moise (min.70) / Mihăilescu (min.20 şi 42)
ASTRA II: Stanciu – Nicorescu, Bălaşa, Crăciun, Popescu, Răileanu, V.Gheorghe, Moise, Marin, Ungureanu, Mihalache. Antrenor: Bucurel Dîrman. Au mai jucat: Năstase, C.Gheorghe, Saulea, A.Gheorghe
MUSCELUL: Tănase – Leca, Vaciu, Burnea, Băduleanu,  Toader, Zaharia, Mihăilescu, Jenaru, Chira, Mazarache. Antrenor: Alecsandru Popovici. Au mai jucat: Heroiu, Miloşi, I.Andrei, Lulea
Arbitri: Cristian Georgescu (Bucureşti) – Cristian Voicu (Focşani), Cristian Vorovenci (Bacău)
Observatori: Ion Pop şi Marius Munteanu (ambii din Bucureşti)

La 19 ani şi aproape 4 luni distanţă, o echipă din Câmpulung merge din nou pe stadionul “Astra” din Ploieşti pentru un meci oficial de fotbal! În iunie 1995, ARO Câmpulung a câştigat meciul de baraj cu ICIM Braşov (1-0, gol Sergiu Coman în minutul 53) şi a promovat în eşalonul 2 al fotbalului românesc, iar vineri, 3 octombrie 2014, Dinicu Golescu “Muscelul” Câmpulung a mers la Ploieşti pentru a disputa meciul din etapa a VI-a a Ligii a III-a la fotbal, în compania echipei locale Astra II Ploieşti, echipa satelit a formaţiei din Liga I, Astra Giurgiu.

Meciul a început în nota de dominare a echipei noastre care a pus imediat stăpânire pe joc, ţinând cont şi de faptul că adversarul a aliniat o echipă tănără, cu o media de vârstă de 19-20 de ani! Nici rezultatele înregistrate până acum nu recomanda echipa ploieşteană ca un adversary dificil, astfel că pentru musceleni cuvântul de ordine rămânea “victorie”, aşa cum antrenorul Alecsandru Popovici spunea în conferinţa de presă de săptămâna trecută.
La jocul de vineri după-amiază, prima oportunitate a şi fost transformată în gol! O lovitură liberă de la 16m, puţin lateral dreapta, a fost transformată cu siguranţă de MIHĂILESCU în minutul 20. “Astralii” n-au reacţionat, iar cei care au înscris până la pauză au fost tot muscelenii. Mingea a circulat pe traseul Tănase – Mazarache – MIHĂILESCU, iar ultimul a înscris pentru 2-0 şi, totodată, pentru liniştea echipei. Muscelenii puteau pleca la vestiare cu o diferenţă şi mai mare pe tabela de marcaj, numai că lovitura liberă periculoasă din finalul reprizei a fost executată defecutuos de Mazarache.

Repriza secundă a avut la cârmă aceeaşi echipă, Muscelul Câmpulung, care şi-a creat câteva ocazii, fără să mai puncteze. Cea mai clară a fost semnată de George Heroiu care a trimis cu capul, din plonjon, în bara transversală. Şi, în loc de 3-0 s-a făcut 2-1 atunci când MOISE a transformat şi el în gol, o lovitură liberă de la 25, poate chiar 30 de metri!
Gazdele şi-ar fi dorit, cu siguranţă şi golul egalizator, însă n-au avut puterea să mai pună în pericol poarta adversă şi astfel, Astra II Ploieşti – Muscelul Câmpulung s-a încheiat 1-2. Pentru echipa noastră a fost al 5-lea meci consecutiv fără înfrângere şi totodată prima victorie obţinută în deplasare după două rezultate de egalitate. Etapa viitoare, la Câmpulung va veni Sporting Roşiori, singura echipă care a pierdut în acest sezon în faţa “copiilor” de la Astra II, după 0-2 pe teren propriu în runda a III-a.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *