Avancronică / MUSCELUL CÂMPULUNG – SPORTING ROŞIORI

Muscelul Câmpulung va întâlni sâmbătă, în cadrul etapei cu număru 7 a Ligii a III-a la fotbal, o nou-promovată! Sporting Roşiori de Vede a susţinut în vară, ca şi echipa noastră, barajul de promovare şi s-a impus tot cu 1-0! După 6 etape disputate oaspeţii au două victorii, un rezultat de egalitate şi trei înfrângeri, totalizând, astfel, 7 puncte în clasament. Au „-2” la adevăr şi tot pe minus sunt şi la golaveraj: 9 goluri marcate, 10 primite! Presa teleormăneană (www.teresport.ro) scrie că „Victoria cu Inter Clinceni le-a ridicat moralul roşiorenilor, care nu mai câşigaseră de partu etape în Liga 3. Elevii lui Cristi Negru se vor deplasa sâmbăta la Câmpulung, iar o victorie ar conta enorm pentru Sporting în tentativa ei de a urca în partea superioară a clasamentului. Chiar dacă nu va conta pe Floricel şi Vâlcică pentru acest joc, ambii fiind suspendati, antrenorul roşiorenilor speră să găsească soluţiile cele mai bune, iar la ora jocului echipa să fie la nivelul cel mai înalt.”
Muscelul Câmpulung nu mai are niciun suspendat pentru această rundă, după ce Vaciu şi Anghelina au stat în rundele precedente, însă tehnicianul Alecsandtu Popovici are câteva indisponibilităţi în lot, iar cele mai importante sunte cele ale lui Toader şi Mazarache.
Meciul Muscelul Câmpulung – Sporting Roşiori se joacă sâmbătă de la ora 15.00 pe stadionul “Municipal” din Câmpulung. Intrarea este liberă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *