MECI SPECTACOL | ARO CÂMPULUNG – ACADEMIA MUSCELUL 5-3 (1-3)

Au marcat: 1-0 (Safta), 1-1 (I.Ion), 1-2 (Patrik), 1-3 (Luca), 2-3 (Obreașcu), 3-3 (Toader), 4-3 (Safta), 5-3 (Zamfir)

În programul sportiv al Zilelor Municipiului Câmpulung a fost prins și în acest an MECIUL SPECTACOL dedicat microbiștilor musceleni. De fiecare dată, numitorul comun al acestor întâlniri este  selecționata fostei echipe ARO Câmpulung, formație care timp de 9 ani, între 1995 și 2004, a reprezentat cu succes municipiul nostru în Divizia B, al doilea eșalon fotbalistic. Proiectul a început în anul 2016, cu un meci între două selecționate ale echipei ARO. În 2017 la Câmpulung a fost prezentă naționala României cu ”vârfurile” a patru generații; anul trecut FC Argeș, iar în acest an adversară a fost Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, echipă care va evolua în Divizia D și este pregătită de fostul internațional Gheorghe Mihali.
    De această dată, ARO Câmpulung s-a bazat pe jucători locali, însă prezenți au fost și șase ”stranieri” care, la vremea când evoluau pe ”Municipal”, încântau asistența! Și dacă tot a venit vorba de asistență, să spunem că dată numărul spectatorilor a fost unul redus. În jur de 200 de persoane au urcat în tribuna stadionului II din Complexul CS Muscel pentru a urmări acest joc, dar și o mică și inimoasă galerie care pe întreg parcursul meciului și-a făcut simțită prezența în tribună. Înaintea startului partidei, al centrul terenului prezenți au fost Gica Dobrin – soția fostului mare fotbalist Nicolae Dobrin și Ion Fulga, fost jucător al echipei Muscelul în anii 60, cel care avea să dea și lovitura de începere a partidei.

Pe teren, în schimb, spectacol! Fotbaliștii de la ARO cu experiența, cei de la Academie, cu tinerețea. Asta cel puțin în prima repriză! ARO a deschis scorul prin Safta, dar elevii lui Gică Mihali au zburdat pe teren și în decurs de numai câteva minute Ionuț Ion, brazilianul Patrick și Luca au înscris la ”foc automat” întorcând rezultatul până la pauză! În partea a doua, Gică Mihali a schimbat radical echipa, trimițând pe teren jucători și mai tineri, dar care nu au reușit să facă față adversarilor experimentați! Astfel, intrat pe teren Mugurel Obreașcu a redus din handicap, ”Țețe” Toader a restabilit egalitatea, Safta nu și-a pierdut simțul de marcator și a făcut ”dubla”, aducându-și pentru a doua oară echipa în avantaj, iar ”piticul” zamfir a stabilit scorul final. Așadar, meci-spectacol cu două reprize diametral opuse, arbitrat la centru de Cristina Dorcioman și care, la final, a avut un câștigător, poate, surprinzător: ARO Câmpulung.
ARO CÂMPULUNG:
în picioare: Moldoveanu, Tameș, Badiu, Costache, Durdun, Ceapraz, Safta, Pescaru, Ioniță, Blidaru; jos: Zamfir, Crețu, Ștefănică, Toader, Craioveanu, Coman, Obreașcu, Neculăescu.
ACADEMIA MUSCELUL:
în picioare: Dumitrache, Bînă, Luca, I.Ion, Dulgheru, Al.Popescu; jos: Măcriș, Iordan, Oancea, Brigan, Patrick.

Expoziție cu tricouri ale echipei naționale

Pe întreaga durată a meciului, la marginea stadionului, chiar în fața spectatorilor, a avut loc o expoziție cu tricouri ale echipei naționale a României, purtate de-a lungul anilor de cei mai importanți fotbaliști ai țării nostre. La invitația promoter-ului Adrian Troscenco, doi dintre cei mai mari colecționari de tricouri din țară, Alexandru Anghel și Răzvan Stoian, au venit la Câmpulung cu o parte din impresionanta lor colecție și au avut, astfel, prima expoziție în aer liber! Un material pe acest subiect veți putea urmări săptămâna viitoare la Muscel TV.
Răzvan Stoian, prezentând tricoul în care a evoluat  Nicolae Dobrin.
Credit foto: Narcis Manole

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *