SPECIAL | Tricourile purtate la naționala României de Balaci, Dobrin sau Cămătaru, expuse la Câmpulung

În programul Zilelor Municipiului Câmpulung din acest an, la stadionul ”Municipal” a avut loc și o expoziție cu tricouri ale echipei naționale a României, tricouri purtate de-a lungul anilor de cei mai importanți fotbaliști ai țării nostre! Alexandru Anghel și Răzvan Stoian, doi dintre cei mai mari colecționari de tricouri din țară, au venit, la invitația promoter-ului Adrian Troscenco, cu o parte din impresionanta lor colecție. Printre piesele ”rare” expuse în fața suporterilor prezenți la meciul ARO – Academia Muscelul, s-au numărat tricouri îmbrăcate de Ilie Balaci în 1982, de Rodion Cămătaru în 1985, de Miodrag Belodedici, un an mai târziu, sau chiar de Ionel Augustin, fostul antrenor de la ARO Câmpulung.

sursa: Muscel TV
Un moment special a avut loc chiar la începutul partidei amicale, atunci când Răzvan Stoian i-a prezentat Gicăi Dobrin tricoul purtat de regretatul Nicolae Dobrin în 1979.
   În urmă cu două săptămâni, când Gheorghe Mihali a fost prezentat în funcția de antrenor la Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, Alexandru Anghel a expus patru dintre tricourile purtate de-a lungul anilor de fostul internațional, unul dintre aceste fiind chiar cel purtat la Campionatul Mondial SUA 1994.
Pentru cei doi colecționari, expoziția de la Câmpulung a fost prima în aer liber; precedentele având loc în interior, în diferite mall-uri din țară sau chiar în incinta stadionului Național din capitală.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *