DIVIZIA D, Etapa 2 / ACADEMIA MUSCELUL CÂMPULUNG – CS MIOVENI II 7-2 (3-1)

Au marcat: Naciu (2), Sanda (7, 63p), Tameș (16), Dobre (85, 89), Pătrănoiu (86) / Alin Călin (37), Vintilă (76)
ACADEMIA: Dumitrică – Olteanu, Linte, Găișteanu, Dobre, Vladu, Al. Popescu, Pătrănoiu, Tameș, Naciu, Sanda. Antrenor: Gheorghe MIHALI; Au mai jucat: Ungureanu, Luca și Măcriș.
CS MIOVENI II: Preda – Culcuș, Tirică, Năstase, Stanciu, Tărîță, Zamfirescu, Simăndan, Vintilă, A.Călin, Petre. Antrenor: Dumitru ICĂ; Au mai jucat: Mareș, Al. Gheorghe, Oprea și Chivu.
Andrei Tirică (CS Mioveni II) – eliminat în minutul 40

Reprezentanta municipiului Câmpulung ăn Divizia D, Academia Muscelul,
a întâlnit în această dimineața pe CS Mioveni II, în meci contând pentru etapa a II-a a campionatului. Ca urmare a faptului că pe stadionul ”Municipal” se desfășoară festivalul Posada, meciul dintre cele două echipe s-a desfășurat pe cochetul stadion din comuna Lerești, inaugurat, astfel, cu un meci oficial la nivelul Ligii a IV-a.
  A fost un început perfect de joc pentru musceleni, care în minutul 16 conduceau deja cu 3-0, iar din minutul 40 au beneficiat de ”om în plus” după eliminarea lui Tirică, pentru injurii aduse centralului! A fost 3-1 la pauză și 7-2 la final, diferența concretizându-se în ultimele cinci minute, atunci când muscelenii au marcat de 3 ori! Au lipsit motivat brazilienii Ayza și Patrick de Oliveira, însă un câștig este transferul veteranului Iulian Tameș, jucător transferat la începutul acestei săptămâni. În lipsa lui Ayza, banderola de căpitan a fost purtată de Alexandru Popescu și el transferat în această săptămână, de la Gloria Berevoești. A fost, așadar, o victorie facilă, însă trebuie subliniat faptul că echipa adversă a aliniat o echipă formată în cea mai mare parte din juniori.
Academia Muscelul Câmpulung are acum 4 puncte, iar în etapa viitoare va juca în deplasare la DLR Pitești. Adevăratele examene pot fi considerate meciurile din etapele 4 și 5, când muscelenii vor întâlni două dintre cele mai bune echipe din acest eșalon: Voința Budeasa (acasă, pe 14 septembrie) și Real Bradu (în deplasare, pe 18 septembrie).
   Să mai spunem și faptul că la meci au asistat în jur de 120 de spectatori, iar echipa a fost susținute de o mică galerie, venită de la Câmpulung.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *