Fotbalul muscelean de… cascadorii râsului! Doar 4 jucători la a doua reunire

   La reunirea echipei de fotbal Academia Muscelul Câmpulung, anunțată pentru astăzi la ora 14.00, au fost prezenți doar 4  jucători!!!! Patru și nimic mai mult: Radu Albu, Leo Grancea, George Ungureanu și Andrei Nițu! Niciun reprezentant al conducerii tehnice… niciun reprezentant al conducerii administrative… niciun reprezentant al Primăriei municipiului Câmpulung!
    Vă reamintim, la începutul acestui an, președintele Eduard Bînă și antrenorul Emil Dică și-au anunțat demisiile, echipa intrând într-un haos total, după care, prin conferințe de presă, primarul Liviu Țîroiu de-o parte și președintele Eduard Bînă de alta, au prezentat situația financiară a clubului! Cum au fost cheltuiți banii, aproape 2 miliarde de lei vechi, în turul de campionat!
   Având restanțe salariale și nicio siguranță pentru retur, jucătorii aflați sub contract cu Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung au plecat și ei, având, însă, la mână, documente care le permiteau să se antreneze cu alte echipe, iar dacă până la data de 15 februarie nu își primeau banii restanți, aveau dreptul să semneze cu alte echipe. Cum nimeni nu a achitat niciun leu, majoritatea jucătorilor și-au găsit alte echipe. Dintre aceștia amintim doar transferurile lui Bogdan Naciu și Roberto Ayza la CS Bradu; Alin Găieșteanu, Laurențiu Linte și Iulian Tameș la Voința Budeasa sau Claudiu Luca și Alexandru Popescu la CS Rucăr.
Pentru prima etapă a returului de campionat, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung a amânat jocul cu AS Colibași, în ideea că în această săptămână echipa se va reuni și va porni la drum, pentru a disputa meciurile din retur. Realitatea, este, însă, cea pe care v-am prezentat-o astăzi, una de cascadorii râsului: doar 4 tineri jucători.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *