FOTBAL | ARO Câmpulung, în poveștile lui Robert Niță. ”Singurul cartonaș roșu din carieră”

Jucător cu peste 100 de meciuri în prima ligă a fotbalului românesc, cu o ”ieșire” la Hapoel Beer Sheva în Israel, dar și cu evoluții sub tricolor la U17 și U19, Robert Niță a rămas în memoria microbiștilor cu evoluția din meciul de poveste, Dinamo – Foresta Fălticeni 4-5, după 4-0 în minutul 60! A marcat atunci două goluri, primul dintre ele în minutul 62, când a redus din handicap (1-4) și al doilea, golul victoriei (5-4), în minutul 90!
Aflat în autoizolare, acum în perioada pandemiei COVID-19, Robert Niță a devenit vlogger! Urcă regulat filmulețe pe youtube în care se află în dialog cu foști coechipieri sau antrenori, dar în mod special povestește momente picante din viața sa de jucător, atât din perioada în care evolua în prima divizie, cât și în eșaloanele inferioare.
La acest ultim capitol, într-unul dintre episoadele dedicate fostului antrenor de la Corvinul Hunedoara, Florea Văetuș, Robert Niță vorbește chiar despre un meci cu ARO Câmpulung:

sursa: vlog Robert Niță
Meciul la care Robert Niță face referire s-a disputat în urmă cu 22 de ani, mai exact pe 7 martie 1998, în cadrul etapei cu numărul 19 în Divizia B, ARO Câmpulung – Corvinul Hunedoara (2-1).
(sursa foto: Evenimentul Muscelean)
ARO Câmpulung – Corvinul Hunedoara 2-1 (1-1)
Au marcat: Ceapraz (34), Safta (48) / R.Niță (13)
Cartonaș roșu: R.Niță (min.65)

ARO: Rinder – Jitaru (min.68 Dumitrescu), Isac, Ceapraz, Gorgonaru I.Ionuț – S.Din, Ioniță, I.Bădescu – Safta (min.60 Vasiu), I.Mihai (85 Craioveanu). Antrenori: Al. Popovici – V.Mănăilă și Gh.Panfil
CORVINUL: Ceclan – R.Niță, Sterean, Haidener, Procorodie, Chezan – Costăchescu, Stoica (min.46 Dinu), Păcurar (min.76 Scarlat), Chira, Bardac (min.82 Andrei). Antrenor: Florea Văetuș.
Arbitru: Constantin Frățilă (București)

 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *