FOTBAL | Pe 19 mai se va stabili soarta sezonului 2019-2020 în Argeș. PLAY-OFF / PLAY OUT sau MECIURI DE BARAJ?

Președinții Asociațiilor Județene de Fotbal din întreaga țară au avut recent o videoconferință cu șeful FRF, Răzvan Burleanu, pentru a discuta soarta ”fotbalului mic” (seniori) în cele 42 de județe, plus municipiul București! ”În situația în care lucrurile vor decurge bine, sperăm să reluăm competițiile, cel mai devreme, din 15 iunie” a declarat pentru Muscel TV, Corneliu Sorescu, președintele AJF Argeș. Au fost discutate mai multe alternative, iar în final ”în picioare” au rămas numai patru posibilități:
1. Cine are posibilitatea, poate să joace toate etapele rămase până la final;
2. Să se ”înghețe” campionatele la acest nivel;
3. Să se anuleze competițiile, așa cum s-a întâmplat la copii și juniori;
4. Să se formeze campionate stil play-off / play out sau meciuri de baraj în seriile în care liderul nu are un avans mai mare de 3 puncte.
În funcție de situația în care se află în acest moment, fiecare AJF va stabili varianta pe care o va adopta! În intervenția telefonică de la Muscel TV, Corneliu Sorescu s-a referit la Divizia D și la cele trei serii ale Campionatului Județean (Nord, Centru, Sud) și a spus care sunt posibilitățile ce ar putea fi adoptate în județul nostru. Decizia finală, însă, va fi luată în prima ședință de Comitet Executiv după această pandemie, stabilită pentru săptămâna viitoare, pe 19 mai.
Vezi VIDEO, Muscel TV

.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *