FOTBAL | Baraje tur-retur pentru stabilirea campioanelor în Divizia D Argeș, CJ Nord și CJ Sud

    Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Argeș a stabilit în ședința din această săptămână, modalitatea de desemnare a campioanelor în competițiile județene de seniori, Divizia D și Campionatul Județean, Seriile Nord, Centru și Sud, precum și desemnarea câștigătoarei Cupei României – faza județeană. Din cele 68 de echipe participante, doar 8 și-au exprimat dorința de a relua competiția, astfel că pentru stabilirea campioanelor vor fi programate 3 meciuri de baraj. Tragerea la sorți pentru stabilirea echipelor care vor fi mai întâi gazde va avea loc, pe 30 iunie, ora 12.00:
La Divizia D:
Voința Budeasa – Real Bardu
(tur-retur în datele de 18 și 25 iulie, ora 11.00). Echipa câștigătoare va participa și la barajul de promovare în Liga 3.
La Campionatul Județean – Seria Nord:
AS Lerești – AS Dragoslavele
(tur-retur în datele de 19 și 26 iulie, ora 11.00)
La Campionatul județean – Seria Sud:
Energia Stolnici – Steaua Negrași
(tur-retur în datele de 19 și 26 iulie, ora 11.00)
La nivelul
Campionatului Județean – Seria Centru, campionatul se îngheață, ACS Oarja fiind declarată campioană ca urmare a faptului că are o diferență de 8(opt) puncte față de ocupanta locului secund, ACS Speed Academy Pitesti, iar în acest caz, un joc de baraj nu se impunea.

În schimb, Cupa României – faza județeană, se va desfășura începând din 4 iulie, conform programării inițiale afișate pe site-ul AJF Arges (optimile de finală), urmând ca ulterior să se stabilească și datele de desfășurare ale sferturilor de finală, semifinalelor și finalei.

FOARTE IMPORTANT!
Toate aceste partide se vor desfășura numai în situația în care se va permite începerea fotbalului amator începând cu luna iulie și cu respectarea prevederilor regulamentare de desfășurare a jocurilor.

   Totodată, Comitetul Executiv din cadrul AJF Argeș a stabilit și termenele de reluare a competițiilor în ediția următoare, 2020-2021:
15 august 2020 start în Divizia D (20 de echipe);
16 august 2020 start în Cupa României (2021-2022, Faza 1 – cu participarea a 48 de echipe, toate din Campionatul Județean);
30 august 2020 start în Campionatul Județean (3 serii x 16 echipe).

 

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *