FOTBAL | După Mihali și Dică, încă un jucător important din fotbalul românesc vine la Câmpulung

Așa după cum spuneam și în materialele anterioare, la Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung situația se schimbă de la o zi la alta! Ieri, la a doua reunire din acest an, au fost prezenți doar patru jucători, iar astăzi, la Câmpulung, pentru a prelua echipa din postura de antrenor, a sosit Daniel Iftodi – jucător cu peste 300 de meciuri în prima divizie, evoluând, printre altele, la Steaua, Dinamo și Rapid.
   Ultima oară antrenor la Carmen București, Daniel Iftodi a sosit la Câmpulung însoțit de Adrian Troscenco. Cei doi s-au întâlnit cu șefii administrației, primarul Liviu Țâroiu și viceprimarul Mărgărin Blidaru, pentru a discuta condițiile în care ar putea forma rapid o echipă, pentru a continua proiectul din tur. Joi, de la ora 13.00, pe stadionul ”Municipal” este programat un meci test, în urma căruia se va forma echipa pentru retur.
Vă reamintim, echipa a început în vară cu fostul internațional Gică Mihali pe banca tehnică, a fost înlocuit cu Alin Durdun, iar la sfârșitul anului trecut a fost adus Emil Dică. Situația tensionată de la începutul acestui an l-au determinat pe fostul jucător de la Rapid și CFR Cluj să-și dea demisia înainte de a debuta pentru musceleni într-un meci oficial. Astfel, după Mihali și Dică, Daniel Iftodi este al treilea nume important din fotbalul autohton care vine la Câmpulung. Rămâne de văzut ce surprize ne vor mai rezerva zilele următoare.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *