FOTBAL | ȚÂROIU vs BÎNĂ: Câți bani a avut Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung în turul de campionat? Cum au fost cheltuiți? Cine are dreptate?

Cuțitele au fost scoase pe masă! Unul la Primăria Câmpulung, în sala de ședințe, celălalt la sediul Academiei de Fotbal Muscelul Câmpulung, totul în cadrul a două conferințe de presă cu subiect unic: situația financiară a liderului Diviziei D, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung. Cele două conferințe au durat împreună cât un meci de fotbal, cu prelungiri cu tot, aproximativ 120 de minute, perioadă în care primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu, a explicat câți bani a alocat Primăria și Consiliul Local din fonduri proprii și câți din sponsorizări pentru echipa de fotbal, iar la rândul său, președintele clubului, Eduard Bînă, a spune câți bani i s-au promis inițial, câți a primit, cu cât a sprijinit familia sa această echipă și cum au fost cheltuiți banii:
ora 11.00, primarul Liviu Țâroiu

ora 13.30, președintele Eduard Bână

După ce vizionați cele două conferințe, așteptăm, la secțiunea comentarii, opiniile dumneavoastră cu privire la cele declarate de cei doi, în încercarea de a afla răspuns la întrebarea… <<Care este ”adevărul adevărat”?>>
Cert este că, momentan, sunt șanse mici ca Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung să înceapă returul, deși se află pe primul loc în clasament la jumătatea sezonului.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *