Dacă e vineri… e meci pe ”Municipal”

Cu trei victorii în 3 partide, Muscelul Câmpulung pare favorită în jocul de vineri, de pe teren propriu, cu Olimpic Cetate Râșnov, însă adversarul a început sezonul la fel de bine ca și echipa noastră având, de asemenea, 3 victorii în debutul acesta de sezon.

Totodată, brașovenii au și un golaveraj mai bun, astfel că, înaintea meciului direct, Cetate Râșnov este pe locul al doilea, iar Muscelul Câmpulung pe locul al treilea. Fără probleme în lot, tehnicianul Costin Lazăr poate alinia cel mai bun ”11” și o bancă de rezervă solidă pentru acest joc în încercarea de a îndeplini obiectivul.

Cele două echipe s-au întâlnit pe ”Municipal” și în cadrul Cupei României – turul I, muscelenii impunându-se la limită, scor 2-1, acesta fiind meciul de debut al tehnicianului Lazăr pe banca echipei noastre. Au marcat atunci Gabi Matei și Antonio Niță, ambii din lovitură de la 11 metri.

Contând pentru etapa a IV-a în Seria 5 a Ligii a III-a la fotbal, meciul dintre Muscelul Câmpulung și Olimpic Cetate Râșnov se va juca vineri, de la ora 17.00, pe stadionul ”Municipal” și va fi arbitrat la centru de Cristian Codrea din Baia Mare (Maramureș). Pentru cei interesați să urmărească meciul de la fața locului, intrarea este liberă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *