L3S5 | MUSCELUL CÂMPULUNG – CETATE RÂȘNOV 2-1 (0-0)

Au marcat: Elvis Ciaccio (min51), Luca Stancu (67) / Alexandru Vârlan (90+3)

Meciul dintre Muscelul Câmpulung și Cetate Râșnov, derbiul etapei cu numărul 4 în Seria 5 a Ligii a III-a, a început vineri după-amiază pe ”Municipal”, pe o ploaie torențială, cum de mult nu a mai fost la Câmpulung. Chiar și așa, în ciuda timpului total nepotrivit pentru fotbal, tot s-au găsit câțiva spectatori care să urmărească jocul din tribune, iar cu trecerea timpului, când ploaia s-a mai potolit, numărul acestora a crescut…

Vreme cenușie, la fel ca și prima repriză, astfel că, la vestiare s-a intrat fără gol marcat: 0-0.
În partea a doua lucrurile s-au schimbat în bine pentru echipa noastră, care a deschis scorul rapid, după numai 6 minute de la reluare, prin Elvis Ciaccio, iar 2-0 s-a făcut în minutul 67, atunci când Luca Stancu a executat bine o lovitură liberă! Mingea a fost deviată de unul dintre fundașii adverși, l-a păcălit pe portar și s-a oprit în plasă! Când toată lumea aștepta fluierul de final al partidei, la chiar ultima fază a joc, la un corner de pe stânga, oaspeții au redus din handicap prin Alexandru Vârlan, șeptarul oaspeșilor marcând cu o lovitură de cap.
2-1 scor final, bucurie în rândul echipei noastre care, cu Lazăr pe banca tehnică, bifează a patra victorie în tot atâtea partide în campionat.


Rezultatele etapei a IV-a:
Muscelul Câmpulung – Cetare Râșnov 2-1
Kids Tâmpa Brașov – Viitorul Curița 1-0
Sepsi Sf.Gheorghe II – AFC Odorheiul Secuiesc 3-0
SR Municipal Brașov – KSE Tg.Secuiesc 0-1 și
Olimpic Zărnești – Ciucaș Tărlungeni 1-0.
În fruntea clasamentului este Muscelul Câmpulung, 4 meciuri, 4 victorii, 12 puncte acumulate, care în etapa viitoare are programat alt derbi, urmând să joace în deplasare la AFC Odorheiul Secuiesc.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *