FOTBAL | Academia Muscelul Câmpulung transferă de la Steaua

Nou înființata echipă ce va reprezenta municipiul Câmpulung în Liga a IV-a, Academia Muscelul Câmpulung, ”se mișcă” surprinzător de bine pe piața transferurilor, cu numai câteva zile înaintea de 8 iulie, data reunirii! Astfel, după ce conducerea tehnică a reușit, cu ajutorul promoterului Adrian Troscenco, să-l numească antrenor principal pe Gheorghe Mihali, în această după-amiază, președintele Eduard Bînă a parafat o înțelegere cu tânărul jucător stelist, Junior Măcriș, pe numele lui complet Bogdan Constantin Junior Măcriș-Dan.
Născut pe 28 ianuarie 1997, Măcriș Junior a debutat la Steaua (actuala FCSB) pe 28 octombrie 2014, în meciul de Cupă de la Iași, când l-a înlocuit pe Vâlceanu în minutul 83, bifând apoi 6 prezențe și în Liga I!
De la FCSB a trecut la ”Steaua Armatei”, CSA Steaua București, și a mai jucat pentru Berceni și Valledolmo în Italia (campionat regional). Rămas liber de contract, tânărul de 22 de ani a fost convins să vină la Câmpulung pentru a pune umărul la noul proiect fotbalistic.
foto: fanatik.ro

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *