De astăzi se pun în vânzare bilete pentru meciul ACADEMIA MUSCELUL CÂMPULUNG – STEAUA BUCUREȘTI

În această după-amiază, începând cu ora 17.00, la cortul amenajat la intrarea principală a stadionului ”Municipal” din Câmpulung, se vor pune în vânzare primele bilete pentru meciul-spectacol programat pe 26 iulie, la prezentarea Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, atunci când oaspete va fi Steaua București, echipă antrenată de Daniel Oprița. 

    Este pentru prima dată după foarte mulți ani când la Câmpulung se vând bilete pentru un eveniment sportiv!

Prețul acestora a fost stabilit la 10 ron (pentru tribuna I) și 5 ron (tribuna a II-a).  Cei interesați trebuie să știe că de astăzi și până joi, 25 iulie, casa de bilete va fi deschisă zilnic între orele 17.00 și 19.00, iar vineri, 26 iulie, în ziua meciului, dacă vor mai fi bilete disponibile, casa va fi deschisă încă de la ora 9.00 dimineața. Galeria echipei Steaua și-a rezervat deja 1300 de bilete!

       ACADEMIA MUSCELUL – ARO CÂMPULUNG
vineri, 19 iulie, de la ora 17.00

     Înainte de meciului cu Steaua, echipa de fotbal Academia Muscelul Câmpulung poate fi urmărită chiar la sfârșitul acestei săptămâni, într-un alt meci spectacol organizat cu ocazia Zilelor municipiului Câmpulung. Meciul este programat împotriva unei selecționate a echipei ARO Câmpulung, vineri de la ora 17.00, pe terenul II din Complexul CS Muscel, iar din echipa ARO vor face parte jucători precum Sergiu Coman, Nicușor Ceapraz, Robert Craioveanu sau Alin Durdun, nume consacrate în fotbalul muscelean. Intrarea va fi liberă pentru toți microbiștii musceleni.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *